Rednex boeken?

rednex boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Rednex boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rednex

Rednex is een van oorsprong Zweedse muziekgroep die halverwege de jaren ’90 enkele grote internationale hits scoorde. Het bekendst zijn ze van de hits ”Cotton Eye Joe” en ”Old Pop In An Oak”. Beide nummers zaten in het genre Countryhouse, een ongebruikelijke mengeling van country en house-muziek.

Rednex is opgericht in Stockholm in 1992. De groep verhuisde al snel naar Amsterdam, vanwege het uitgaansklimaat in deze stad en de invloed daarvan op de internationale house scene.

Boekingen Rednex

De samenstelling van Rednex is in de loop van de jaren meerdere keren gewisseld. In Nederland heeft de groep drie hits gescoord, naast het eerder genoemde ”Cotton Eye Joe” (dat de nummer 1-positie haalde) en ”Old Pop In An Oak”, scoorde Rednex ook met de ballad ”Wish You Were Here”.

In Duitsland is Rednex de groep die sinds 1980 de meeste weken op nummer 1 heeft gestaan, met een totaal van 25 weken.

Country cultuur

De bandnaam Rednex, oftewel Rednecks, verwijst naar personen afkomstig uit de zuidelijke staten van de Verenigde Staten. Dit zijn de staten waaruit de country-cultuur afkomstig is; de cultuur die duidelijk naar voren komt in de videoclips van Rednex.

Te koop

Rednex werd in 2007 te koop aangeboden op veilingsite eBay voor een bedrag van 1,5 miljoen dollar. Voor zover bekend is het de eerste keer dat een complete band + alles wat er mee te maken heeft in de verkoop gaat.

Alles…

De tekst van de advertentie maakt duidelijk dat alles wordt verkocht: “de muziek, het handelsmerk, de band, de tour, de CD-verkopen, de website, de releases, de plannen, de contracten, de styling, de catalogus (alle uitgebrachte hits) en daarnaast natuurlijk… de kansen… de toekomst”

Kom in de stemming

Rednex boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rednex te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rednex wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rednex viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rednex online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rednex boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rednex kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rednex boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!