Klantbeoordelingen

Benieuwd naar wat anderen van Twilight Entertainment vinden? Op deze pagina kun je de reviews van onze klanten lezen die ze hebben achter gelaten bij Klantenvertellen.nl ! We vinden het belangrijk om eerlijk te zijn over de ervaringen van anderen en willen graag dat jij een weloverwogen beslissing kunt maken bij het kiezen van onze diensten. Dus, blader gerust door de reviews en ontdek wat anderen te zeggen hebben!

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden

9.1
10
- Den Hoorn - 22/05/2024

Een geweldige band aanbevolen en een fijne samenwerking.

Prima geregeld!
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Veldhoven - 21/05/2024

Top geregeld

Goede communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Leeuwarden - 21/05/2024

Goed geregeld, en snel reactie.

Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
9
- Axel - 16/05/2024

Goed service

Snel en duidelijk contact
Zou je ons aanbevelen? Ja
9
- Oldemarkt - 16/05/2024

Alles prettig geregeld.

Alles netjes en goed geregeld. Denken met je mee en reageren snel zoals het hoort.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9
- Heeze - 16/05/2024

Alles goed verlopen.

Goede communicatie van te voren, geen dingen achteraf. Mooi optreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
9
- Wouw - 14/05/2024

zeer positief en een fijne ervaring

De mannen van Special crew hebben voor een geslaagd feest gezorgd. ze draaide leuke en goeie muziek en haalde de mensen uit het publiek goed los. we hebben ze als KPJ netjes ontvangen en er voor gezorgd dat ze niks te kort kwamen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
8
- Loon op Zand - 15/04/2024

Top geregeld

Netjes op tijd, keurig geregeld en perfecte comunicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
8
- Heibloem - 15/04/2024

Prima dienstverlening

Handig te boeken en alles goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Amsterdam - 08/04/2024

Heeft de dag gemaakt! AANRADER

Frank In Person + Sax kwamen optreden tijdens ons één jarig bestaan van Le Petit Brunch bij Le Grand George. Overdag om 15:00, voor 150 man en het was een groot feest! Ze kwamen binnen, gingen hun gangetje met het installeren van de techniek en vlogen de tent door. Frank In Person kan heel goed zingen en heeft dezelfde sounds als Frank Sinatra. Saxofonist erbij boeken is zeker een must, dan is het plaatje compleet. Iedereen was fan! De communicatie vooraf met Twilight liep ook vlekkeloos, we wisten waar we aan toe waren en het heeft precies zo uitgepakt. AANRADER!
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- gorssel - 08/04/2024

het was tip top geregeld

gewoon mensen die hun woord goed na komen, daar kun je op bouwen
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Kwadijk - 08/04/2024

Professioneel

Vriendelijk, betrouwbaar, persoonlijk en professioneel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Mill - 04/04/2024

geweldig

het was super leuk en alles keurig volens afspraak
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Zuid-Beijerland - 27/03/2024

Super!

Top geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Doetinchem - 26/03/2024

Goede service

Was top
Zou je ons aanbevelen? Ja
8
- GELEEN - 25/03/2024

Alles conform afspraken

Gewoon zeggen wat je doet en doen wat je zegt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9
- Waalwijk - 25/03/2024

Gewoon TOP

Een bedrijf wat haar afspraken nakomt en altijd service verleend, op welk moment ook.
Zou je ons aanbevelen? Ja
8
- Nijkerk - 25/03/2024

Was goed geregeld en mooie show

Ze waren ruim op tijd aanwezig om het een en ader te checken. Wat mij wel verbaasde dat ik alles volgens de rider had gemaakt, maar de benodigde spullen voor Nigel veel groter waren dan aangegeven. Waardoor we op dat moment nog wel even samen naar de beste oplossing moesten kijken, maar we hebben het voor elkaar gekregen. Nogmaals dank voor de samenwerking.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Oegstgeest - 20/03/2024

Super

Top top top! Snel contact Snelle antwoorden Alles top
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Helmond - 19/03/2024

Zeer prettige samenwerking!

Prettige samenwerking!
Zou je ons aanbevelen? Ja
9
- eindhoven - 05/03/2024

we hebben lookalike robbie wiliams vaker gezien

zijn optredens brengen altijd stemming, deze zondagmiddag was hij niet fit, waardoor de energie ook anders werd, toch top dat hij is gekomen. dankjewel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Heukelom - 03/03/2024

Geweldige foute party gehad

Alles verliep vlekkeloos , geweldige dj die ons feest perfect aanvoelde. Super genoten van onze artiesten die het allemaal ook gezellig vonden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Tongeren - 27/02/2024

Zéér vlotte service!!!

Zeer tevreden!! Alles duidelijk. Correct.
Zou je ons aanbevelen? Ja
9
- Dinteloord - 20/02/2024

Alles top geregeld

Nu al aantal jaren een fijne samenwerking duidelijk en eerlijk advies Super team
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Lith - 20/02/2024

Fijne service, prettig contact, top meegedacht!

We hebben naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van de diensten van Twilight. Samen met hen hebben we een mooi programma voor onze carnaval neergezet. Zij waren altijd bereid om mee te denken en stelden zich flexibel op, ook als wij na de boeking tot de conclusie kwamen dat we dingen niet helemaal logisch hadden ingepland. We konden snel schakelen, de communicatie was prettig en de afspraken duidelijk. Bedankt!
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Oudenbosch - 19/02/2024

Goed

Goed bereikbaar, duidelijke uitleg, snelle reactie op mails. Zeer klantvriendelijk
Zou je ons aanbevelen? Ja
9
- Lierop - 19/02/2024

Gewoon goed.

Fijn buro, reageren super snel en komen altijd haar afspraken na.
Zou je ons aanbevelen? Ja
8
- Susteren - 14/02/2024

Goed en correct geregeld

Alles naar wens verlopen
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Peer - 01/02/2024

geweldig optreden

Boeking en contact verliep zeer vlot en vlug. Echt een aanrader! Chef Soldaat was super, onze gasten waren vol lof en hebben zich erg vermaakt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
8
- Rotterdam - 29/01/2024

Fijn

Was gemakkelijk een artiest te boeken!
Zou je ons aanbevelen? Ja
9
- Etten-Leur - 29/01/2024

Splashing drums waren TOP

De spashing Drums hebben een geweldige opening verzorgd voor het Sportgala Etten-Leur 2024, De 27ste januari hebben we weer een geweldige avond georganiseerd, waar het landelijke Sportgala nog wat van kan leren. Zowel de zaal als de optredende artiesten hebben een top avond gehad voor een volle zaal van theater de Nobelaer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Blankenberge - 22/01/2024

Top!

Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Rozendaal - 21/01/2024

Geweldig!

Geweldige act van de foute ober Jeroen en Sjonnie heeft het verjaardagsfeest van onze tweeling enorm veel kleur en glans gegeven! Dikke aanrader
Zou je ons aanbevelen? Ja
9
- Gouda - 09/01/2024

Zoals besproke ook zo geleverd

Ben zeer tevreden over het maken van de afspraken en het optreden van Helemaal TOP
Zou je ons aanbevelen? Ja
8
- Nijmegen - 04/01/2024

Vlotte en zorgvuldige afhandeling van boeking

Vlotte en zorgvuldige afhandeling van de boeking. Vragen werden snel beantwoord. Prettig dat vlak voordat het event plaatsvond er contact werd opgenomen en laatste details konden worden kortgesloten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Echt - 03/01/2024

Goed

Prettige communicatie
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Almelo - 27/12/2023

Super goed geregeld allemaal!!

Goede communicatie en een fantastisch optreden gehad!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Woerden - 24/12/2023

Snelle en goede respons op vragen

Vriendelijk en professionele reactie op vragen via mail en telefoon. Top
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Harderwijk - 22/12/2023

Goede en snelle dienstverlening

Goede en snelle dienstverlening
Zou je ons aanbevelen? Ja
9
- Voeren - 03/12/2023

Prima georganiseerd

Door toedoen en sfeer gecreëerd door Georges Lotze is ons spektakel Diner en avond verlopen zoals wij het voor ogen hadden Met dank aan Twilight Entertainment
Zou je ons aanbevelen? Ja
8
- Nieuwkuijk - 27/11/2023

Top geregeld

Jacques Herb en zijn crew waren uiterst relaxed en professioneel. Het was een bijzonder mooie bijdrage aan ons feest. Ook de communicatie vooraf was duidelijk. Bedankt! Enrique Figee FoodReflection BV
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Breda - 27/11/2023

Geweldig

Duidelijke communicatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Helmond - 27/11/2023

Actief en ervaren

Fijne organisatie om mee te werken. Ze denken met je mee en zorgen dat het geregeld wordt. De main act was ook heel goed.
Zou je ons aanbevelen? Ja
8
- Schalkwijk - 27/11/2023

Met de band geweldig, DJ was niet goed

Er was geen communicatie tussen de band en de DJ vooraf waardoor er ruis ontstaan was. Gelukkig heeft de band dit opgelost. DJ was onsympathieke man die onenigheid uitlokte. Zeker op het einde van de avond is dat een slecht idee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Hilversum - 27/11/2023

Prima en goed geregeld!

Was zeer meedenkend en goed aanspreekbaar voor informatie. Uitstekende band!
Zou je ons aanbevelen? Ja
8
- Sittard - 20/11/2023

Goede service en ondersteuning voor iedereen die dit niet iedere dag doet.

Boeken van een artiest via Twilight is eenvoudig en verloopt heel soepel. Je kunt alles vragen en ze reageren dan snel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
8
- Oosterhout - 15/11/2023

Leuk optreden van Chef Soldaat gehad!

De communicatie met twilight liep in alle gevallen goed. Duidelijke transparante mensen aan de telefoon en e-mail. Ook qua kosten e.d. werd alles transpart gecommuniceerd. Wel was de rider mbt de kleedkamer erg uitgebreid. Voor een carnavalsartiest in een café is dit haast onmogelijk. Desbetreffende artiest was naar eigen zeggen ook niet op de hoogte van deze rider
Zou je ons aanbevelen? Ja
8
- Veldhoven - 14/11/2023

Enthousiaste artiest

Artiest is netjes op tijd en heeft zich gedragen volgens afspraken. Geïnteresseerd in de zaal en publiek en weet de boel goed te vermaken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
10
- Arkel - 14/11/2023

Geweldig, professioneel en heel toegankelijk

Mijn ervaring met het bureau en Toine is zeer positief. Ik kan al mijn vragen kwijt, waren goed telefonisch en per email bereikbaar. De Sneltekenaar werd heel goed ontvangen door onze gasten. Hij was in style, goed gekleed als een artiest. Heel toegankelijk en vriendelijk. Tekende fantastisch! Rob & Emiel, jammer dat ik er zelf niet veel van kon zien, maar wat ik terug hoorde was dat iedereen het een waanzinnige show vonden en mensen ook echt verbaasd waren. Ook zij zijn heel professioneel. toegankelijk, denken mee en spelen in op onderwerp van het bedrijf. Fijn dat Rob ook de tijd nam om alles door te nemen en met goede suggesties te komen mbt programma.
Zou je ons aanbevelen? Ja
7
- Delft - 14/11/2023

Leuke artiest

Thorsten was mee werkend wilde ook nog wat doen voor onze aftermovie.
Zou je ons aanbevelen? Nee
788 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10