Richard Krajicek boeken?

richard krajicek boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Richard Krajicek boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Richard Krajicek

Eén van de grootste Nederlandse sportmomenten ooit: op het heilige gras van Wimbledon won Richard Krajicek in 1996 de Wimbledon Finale! Dit gaf het Nederlandse tennis een enorme BOOST en mede daardoor staat de tennissport nog altijd in de top vijf van meest populaire sporten.

Tennis is een gezellige en leuke sport die voor iedereen toegankelijk is. Zo ook voor bedrijven, overheden, instellingen en organisaties die het thema sportief in volle actie willen omarmen. Dit alles ten gunste van de onderlinge teambuilding, prestaties op de werkvloer en vooral het plezier tussen collega’s en afdelingen.

Boekingen Richard Krajicek

Geheel in lijn met Richard Krajicek’s missie (het stimuleren van sportieve activiteiten voor jongeren) biedt Richard nu de mogelijkheid om onderstaande Clinic (of College Tour-setting) te boeken (geen losse kaartverkoop!). De ontvangen fees zullen dan ook grotendeels worden gebruikt om het Nationaal Jeugd Tennis Team te sponsoren.

Richard Krajicek boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Richard Krajicek te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Richard Krajicek wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Richard Krajicek viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Richard Krajicek online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Richard Krajicek boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Richard Krajicek kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Richard Krajicek boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!