Robin Zijlstra boeken?

robin zijlstra boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 500 personen

Robin Zijlstra boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Robin Zijlstra

Robin Zijlstra is te omschrijven als brutaal, artistiek en muzikaal. Hij heeft zingen, muziek maken en acteren als ongekende passie. Op zeer jonge leeftijd is Robin Zijlstra al veel bezig met muziek. Robin speelt van jongs af aan trompet, piano, gitaar en cello. Toch heeft hij als puber in eerste instantie meer aandacht voor kattenkwaad uithalen, altijd op zoek naar avontuur en nieuwe uitdagingen. School is niet aan Robin Zijlstra besteed. Met name de periode op de middelbare school is voor Robin moeilijk. Muziek wordt daarom steeds belangrijker, als uitlaatklep voor emoties.

Zo begint het schrijven van liedjes na zijn eerste dramatische ervaring op liefdesgebied. Zijn eerste grote liefde maakt het uit, drama alom. Dan blijkt dat leed vaak een ultieme bron van kunst is: hij schrijft zijn eerste nummer. Na een optreden in een klein zaaltje onder begeleiding van een vriend en oudere broer wordt Robin Zijlstra ontdekt door iemand die een boyband wil vormen. Hij sluit zich aan bij de groep Velvet, maar achteraf blijkt dit een ervaring die Robin Zijlstra liever vergeet. Na veel onenigheden, rechtszaken en aanmodderen komt dit avontuur na anderhalf jaar een einde. Toch heeft Robin van deze periode veel geleerd, vooral ais hij erachter gekomen hoe hij het niet wil.

Boekingen Robin Zijlstra

Tijdens zijn MBO studie formeert Robin Zijlstra een bandje met klasgenoten. Een band die een kleine wijziging onderging nadat Robin overstapte naar het HBO. In deze periode wordt Juezz geboren, een samentrekking van de termen blues en jazz. De band schopt het tot de laatste 10 van de Arrow Rock Awards. Hierna valt de band langzaam uit elkaar. Robin besluit zich in te schrijven voor Idols. Dit lijkt hem een perfecte manier om de muziekwereld beter te leren kennen en zo een netwerk op te bouwen in de muziekwereld. Na het behalen van de finale werd Robin tot ieders verbazing in de tweede show al uitgestemd. Zijn grootste fan Irene Moors kan dat niet verkroppen en laat Robin een eigen nummer zingen in het programma ‘Life and Cooking’.

Vervolgens krijgt Robin Zijlstra verschillende aanbiedingen. Toch kiest hij liever zijn eigen weg, omdat hij zich niet op zijn gemak voelt. Naast zijn liefde voor muziek is Robin Zijlstra geinteresseerd in acteren. Hij besluit zich meer te gaan richten op dit vak. Zijn eerste grote rol speelt hij in de jeugdserie Hotnews.nl op Jetix. Ook had hij een gastrol in de serie Grijpstra & de Gier. Robin was te bewonderen in de meest populaire ‘oersoap’ van Nederland: Goede Tijden Slechte Tijden. Hierin speelde hij de rol van (DJ) Milan met verve. Ook het maken van muziek blijft trekken. Robin is vastbesloten om ook op dit gebied nog veel van hem te laten horen.

Kom in de stemming

Robin Zijlstra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Robin Zijlstra te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Robin Zijlstra wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Robin Zijlstra viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Robin Zijlstra online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Robin Zijlstra boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Robin Zijlstra kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Robin Zijlstra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!