Rosanna Hofman boeken?

rosanna hofman boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Rosanna Hofman boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Rosanna Hofman

Rosanna is afkomstig uit een zeer muzikale familie waar zingen en gitaar spelen met de paplepel werd ingegoten. Haar vader was een groot liefhebber van jazzmuziek en draaide dat regelmatig. Als 16-jarige werd ze door haar zwager gevraagd als zangeres deel te nemen in de band ‘The News’. Ze kreeg de kans om door het land te toeren en zichzelf verder te ontwikkelen, naast het volgen van zanglessen en de muziekschool.

In de jaren ’80 was Rosanna een van de zangeressen van de band ‘Lobo and the Pearls’. In 1981 hadden zij een nummer 1 hit in de nationale hitparade en de BRT Top 30 met ‘The Caribbean Disco Show’. Een medley van oude hits van Harry Belafonte. In het Verenigd Koninkrijk bereikte de plaat de 8e plaats.

Rosanna straalt als geen ander al jaren in de bekende band Sonny’s Inc. en de dames act Sisters.

Boekingen Rosanna Hofman

In 2003 starte ze haar solocarrière en in 2006 neemt ze haar eerste album op met Hans Vermeulen in Thailand. Tussendoor (1999-2005) is zij actief als een van de vaste backingvocals van Gerard Joling en zingt zij in de groep ‘Eve’ met o.a. Marlayne Sahupala. Ook René Froger en Lee Towers doen regelmatig een beroep op haar.

Sinds 2015 heeft ze sterk het gevoel om meer de jazzy kant op te gaan. Zij heeft inmiddels verschillende nummers van Sade, Dinah Washinton, Etta James en Sarah Vaughan op haar repertoire. Het is haar op het lijf geschreven… Op dit moment heeft Rosanna haar eigen theatertour langs verschillende theaters in Nederland.

Kom in de stemming

Rosanna Hofman boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Rosanna Hofman te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Rosanna Hofman wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Rosanna Hofman viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Rosanna Hofman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Rosanna Hofman boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Rosanna Hofman kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Rosanna Hofman boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!