Roxette Tribute Band boeken?

roxette tribute band boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Roxette Tribute

Roxette Tribute Band boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Roxette Tribute Band

Roxette is na ABBA de meest succesvolle Zweedse popgroep. Roxette heeft een enorm aantal top 10-hits over de hele wereld. Iedereen kent “The Look”, “Listen To Your Heart”, “It Must Have Been Love” en “Joyride”. Natuurlijk kun je juwelen als “Dangerous”, “Fading Like A Flower”, “Spending My Time”, “How Do You Do!” en “Sleeping In My Car” niet zomaar vergeten. Rox is absoluut de beste Europese tribute band van Roxette. Ze hebben het uiterlijk én geluid van deze Zweedse hitmachine.

Boekingen Roxette Tribute Band

Sandy Altman als Marie Fredriksson en Marco ter Beek als Per Gessle worden vergezeld door een zeer ervaren band en leveren een uitstekende show. Naast het onmiskenbare geluid van Roxette, zijn de twee zijn visueel nauwelijks te onderscheiden van het origineel. De band streeft ambitieuze doelen na en gaat zich in de komende jaren inzetten om zich in Europa toenemend te profileren.

Kom in de stemming

Roxette Tribute Band boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Roxette Tribute Band te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Roxette Tribute Band wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Roxette Tribute Band viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Roxette Tribute Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Roxette Tribute Band boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Roxette Tribute Band kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Roxette Tribute Band boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!