Sabri boeken?

Sabri-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Sabri boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sabri

SABRI erfde een liefde voor old skool soul van haar vader (zoals Otis Redding en Donny Hathaway) en combineerde het met een liefde voor neo soul zoals Lauryn Hill en Amy Winehouse, en creëerde snel haar eigen uitgesproken identiteit. Na het behalen van haar bachelordiploma besloot SABRI haar koffers in te pakken en haar huis in Nederland te verlaten om wat tijd te nemen om haar songwritingvaardigheden in New York City te ontwikkelen. Tijdens het werken aan projecten voor andere artiesten ontdekte SABRI al snel haar baan en geluid als artiest en besloot ze om haar eigen muziek uit te brengen.

Boekingen Sabri

Ze bracht haar eerste single “Lost In You” juni 2019 uit, die internationaal de aandacht trok. Na het uitbrengen van de track werd SABRI uitgeroepen tot 3FM-talent en werd “Lost in You” al snel een succes op de Nederlandse radio. Het bereikte nummer 14 op Spotify’s Viral 50 in Nederland en stond op Spotify-afspeellijsten in de VS. SABRI maakt zich op om nieuwe muziek uit te brengen voorafgaand aan haar debuutproject, dat later dit jaar zal worden uitgebracht.

Kom in de stemming

Sabri boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sabri te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sabri wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sabri viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sabri online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sabri boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sabri kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sabri boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!