Safiya boeken?

Safiya boeken
icon-clock

Tijdsduur

15 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Safiya boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Safiya

Een buikdansoptreden is een sprankelende toevoeging aan bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften of andere gelegenheden. Maak uw feest uniek en boek vandaag nog!

Laat een onuitwisbare indruk achter

De magische klanken van de oriëntaalse muziek verspreiden zich door de ruimte. Het publiek kijkt vol verwachting om zich heen, en wacht in spanning af wat er gaat gebeuren. Opeens betreedt buikdanseres Safiya de dansvloer, en iedereen kijkt verrast op. Dit had men niet verwacht. Met haar charmante uitstraling is ze binnen no time het stralende middelpunt van uw gezelschap en betovert iedereen met haar elegante buikdanskunsten. Gefascineerd blijft u kijken en voelt u hoe de oriëntaalse klanken bezit van u nemen. Helaas is het optreden dan alweer ten einde, maar het laat een onuitwisbare indruk achter. Nog lange tijd zult u zich buikdanseres Safiya herinneren als het hoogtepunt van uw feest. De oriëntaalse dans en muziek is een waar sieraad voor uw feest.

Boekingen Safiya

Wilt u ook uw feest deze onuitwisbare indruk geven? Boek dan nu buikdanseres Safiya! Safiya’s optredens onderscheiden zich door haar mystieke uitstraling en adembenemende gevoelsexpressie. Met haar afwisselende en fascinerende shows, schitterende kostuums en oriëntaalse muziek, weet zij u zodanig te raken dat u zich vanzelf in oosterse sferen waant. Hiermee wordt het fundament gelegd voor een sfeervol en grandioos feest! Een optreden duurt doorgaans 10 à 15 minuten. Ook kunt u een tweede optreden boeken waarbij in een korte pauze een kostuumwissel plaatsvindt. Dan volgt er een tweede optreden van 10 à 15 minuten. Safiya verzorgt ook optredens op maat! Buikdanseres Safiya beheerst verschillende buikdansstijlen en attributen voor een gevarieerde en professionele act. Bij het boeken van uw optreden kunt u een keuze maken uit:

 • Een opzwepende trommelsolo
 • Een spannende sluierdans
 • Een adembenemende dans met Isis Wings (zilveren vleugels)
 • Een vrolijke Turkse dans
 • Een mysterieuze waaierdans
 • Een hypnotiserende gronddans
 • Een expressieve/dramatische dans

Of u laat zich verrassen en buikdanseres Safiya kiest de dansstijlen die het beste bij uw gelegenheid passen.

Kom in de stemming

Safiya boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
749 beoordelingen Laatste beoordeling: 7 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Safiya te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Safiya wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Safiya viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Safiya online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Safiya boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Safiya kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Safiya boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!