Sasja Brouwers boeken?

Sasja-Brouwers-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Sasja Brouwers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sasja Brouwers

De in Amsterdam geboren Sasja Brouwers (9 november 1972), heeft sinds de middelbare school al vastberaden gestreefd naar een carrière in de entertainment industrie. Mede dankzij doelgerichte opleidingen als 3 jaar conservatorium (zang en lichte muziek), zangles en acteercursussen is Sasja uitgegroeid tot een allround talent. Aan praktijkervaring geen gebrek. Haar zangtalent kwam o.a. aan bod in de musical ‘Cyrano’ van Joop van den Ende waar ze twee seizoenen aan mee werkte. We vinden Sasja ook vaak terug in de opname studio waar ze jingles en reclame spotjes inzingt voor radio en televisie zenders. Ook zingt zij de backing vocals voor diverse cd producties.

Niet alleen uptempo songs

Niet alleen uptempo songs als de ‘Songfestival Medley’, ‘Engel van mijn hart’ van Gerard Joling en ‘1 wereld’ van Jeroen van der Boom worden door Sasja op professionele wijze vertolkt, maar ook ballads als ‘Eenzaam zonder jou’ en ‘De liefde van je vrienden’ zijn aanwezig in haar brede repertoire. Nadat producer Jeroen Englebert Sasja Brouwers in de studio had ontmoet in 2002, bezocht hij met collega en voor Sasja oude bekende, Pim Koopman één van haar optredens. Dit producers-duo werd getrakteerd op een performance waarbij “het dak eraf ging” en besloot tot het schrijven van nieuwe stukken voor deze spetterende artieste.

Voorronde van het Nationale Songfestival

Februari 2003 deed Sasja mee aan de voorronde van het Nationale Songfestival en naar aanleiding van de positieve reacties werd besloten om ‘Rauw’ op single uit te brengen. Deze heeft 9 weken in de hitlijsten gestaan, geschreven en geproduceerd door Jeroen Englebert en Pim Koopman. Begin oktober 2003 deed Sasja mee aan het 5e streeksongfestival in Enschede met het nummer ‘Ik wil schreeuwen’ van Edwin van Hoevelaak waar ze 2e werd.

Grootste talentenjacht op de Nederlandse televisie

Maart 2006 leerde Sasja Eric kennen en vormden ze niet alleen een zangduo maar zijn ze ook in het dagelijks leven een liefdes duo. Begin oktober 2006 deden ze mee aan de Xfactor. 6 weken lang waren ze te zien in de grootste talentenjacht op de Nederlandse televisie. In 2007 kwam hun single ‘If we meet again’ uit geschreven door Leonie Kuizenga en Jeremy Ebel. 17 juli 2007 stapte Sasja en Eric in het huwelijksbootje en in oktober 2008 werd hun dochtertje geboren en besloten Sasja en Eric als zangduo uit elkaar te gaan. De combinatie van zangeres en moederschap bleek lastig en Sasja koos voor het laatste.

Bloed kruipt waar het niet gaan kan

Na zich enkele jaren voornamelijk te hebben gewijd aan haar twee dochters (Kirsten 2001 en Jaydee 2008) laat Sasja weer van zich horen in mei 2011 met een fantastische nieuwe single ‘Jij bent de liefde van mijn leven’. Waarom nu? Sasja: “Het lag voor de hand, ik ben nu eenmaal een podiumdier en het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Bovendien zijn mijn fans altijd bij me gebleven en gaven mij de inspiratie om deze uitdaging aan te gaan.” Dit nummer is speciaal voor Sasja geschreven door Kees Tel en heeft 6 weken in de Top 100 gestaan. De eerste reacties op de single waren overweldigend en we durven te zeggen dat Nederland na vele jaren weer aangenaam kennis heeft gemaakt met deze fantastische zangeres. Wolter Kroes reikte deze single uit. De single bereikte een mooie notering in de Top100.

Jij bent de liefde van mijn leven

In augustus 2011 werd Sasja slachtoffer van een vuurwerkbom bij het zomerfeest in Ugchelen, toen zij na haar optreden nog wat stond na te praten. Buiten de traumatische ervaring is zij 8 weken doof geweest aan haar rechteroor en mocht ze van de artsen 6 weken lang haar passie niet uitoefenen. Hierdoor werd de promotour van ‘Jij bent de liefde van mijn leven’ en alle optredens gecanceld. Maar deze dame is een doorzetter en opgeven staat niet in haar vocabulaire dus 9 november 2011 kwam Sasja weer terug met de prachtige single ‘Van hier naar oneindig’ welke werd uitgereikt door niemand minder dan Patricia Paay. Dit is meteen Sasja’s schrijvers debuut.

Toppers in Concert 2012

17,18 en 19 mei mocht Sasja optreden bij Toppers in Concert 2012. Door een online auditie werd ze in de finale gekozen door René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom als enige vrouw met 4 mannen om op te treden tijdens een 20 minuten durende Halftime Show. ‘Een ongelooflijke ervaring maar vooral een leerschool was dit Toppers avontuur, dat niemand mij meer afpakt’, aldus Sasja. Op de cd èn dvd van deze editie van de Toppers is Sasja dus ook te horen en te zien. 25 mei 2012 ging de nieuwe single ‘Jij hoort bij mij’ in première bij Marcel de Vries op Radio NL en werd direct Hollandse Nieuwe. En een notering in de Nederlandstalige top30. Het nummer werd geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en de tekst is wederom door Sasja geschreven.

Arctic Challenge

December 2012 kwam Sasja voor het eerst uit met een kerstsingle, geschreven en geproduceerd door Edwin van Hoevelaak ‘Dat is kerstmis’. Ook deze plaat werd Hollandse Nieuwe bij RadioNL. Het grootste avontuur voor Sasja in 2013 was de Arctic Challenge. De Arctic Challenge is circa 7.000 km naar een bestemming voorbij de Noordpoolcirkel. Voor een groot deel bestond de Tour uit het rijden over sneeuw en ijs en was het een rit onder barre omstandigheden met soms wel -36 C! 50 teams reden mee waaronder ook Rene Froger en Rene Schuurmans. In maart werd er een 45 minuten durende special uitgezonden op SBS6 waar 300.000 mensen op afstemde.

“meest bijzondere single”

27 maart 2013 kwam de single ‘Welterusten mama’ uit geschreven en geproduceerd door Frank van Etten. Het is een echte ballad met een autobiografische inhoud over parttime ouderschap. Aangezien Sasja negen jaar geleden is gescheiden en zij samen met haar ex, waarmee ze nog steeds goed kan, de zorg voor dochter Kirsten op zich nam heeft dit lied een bijzondere betekenis voor haar. Dit nummer heeft behoorlijk wat emoties losgemaakt bij vele mensen en dat is te zien aan de reacties op de clip. Deze plaat werd bij Holandsehitsforum uitgeroepen tot “meest bijzondere single”. Oktober 2013 bracht Sasja de single ‘Ik ben verliefd’ uit wederom geschreven en geproduceerd door Frank van Etten.

Boekingen Sasja Brouwers

Als ‘project’ deed Sasja in 2014 mee met de “Meiden” en brachten ze de single getiteld ‘Zomer’ uit welke de status Hollandse Nieuwe veroverde bij RadioNL Na elkaar vaak in het land tegen te zijn gekomen en elkaar beloofde met elkaar te willen werken is in Oktober 2014 de samenwerking met Emile Hartkamp een feit geworden en kwam Sasja met de vernieuwende ‘sound’ van de Goldstarstudio’s met de single ‘Ademloos’ en de toon was meteen gezet. Een single die het fantastisch heeft gedaan en Paradeplaat werd bij de Tros. 5 augustus 2015 is de single ‘Alles wat je zei’ de plug ingegaan en kunnen we spreken van een enorm succes. De nieuwe ‘sound’ die Emile Hartkamp en Norus Padidar hebben gevonden voor Sasja is nu al herkenbaar. “Ik kan alleen maar hopen dat steeds meer mensen mijn sound gaan herkennen”, aldus Sasja.

Kom in de stemming

Sasja Brouwers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
748 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sasja Brouwers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sasja Brouwers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sasja Brouwers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sasja Brouwers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sasja Brouwers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sasja Brouwers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sasja Brouwers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!