Saxofonist Boris boeken?

saxofonist boris boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Saxofonist Boris boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Saxofonist Boris

Boris is op 14 juni 1985 geboren te Amstelveen en begon op zijn negende met het bespelen van de klarinet. Boris was erg enthousiast en maakte snel progressie. Een jaar later mocht hij al meedoen met een tv optreden voor de 1000e aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Boris won vele prijzen maar al snel werd Boris minder enthousiast voor de klassieke muziek en werd de muziek een tweede leven ingeblazen toen hij 18 werd. Hij hoorde Hans Dulfer’s cd en wist meteen dat hij saxofoon wilde gaan spelen. Datzelfde jaar nog nam hij saxofoonlessen.

Boekingen Saxofonist Boris

Hij heeft les gehad van top saxofonisten als: Dick de Graaf, Ben van den Dungen en Simon Rigter. Boris treedt vanaf medio 2006 regelmatig op en beheerst de verschillende muziekstijlen zoals: House, Pop, Blues en Jazz. Hij speelt dan ook regelmatig met dj’s en verschillende bands. Hij stond onder andere al met: the Trammps en Sax Gordon op het podium en in 2007 en 2009 op het North Sea Jazz festival.

Kom in de stemming

Saxofonist Boris boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Saxofonist Boris te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Saxofonist Boris wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Saxofonist Boris viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Saxofonist Boris online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Saxofonist Boris boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Saxofonist Boris kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Saxofonist Boris boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!