Saxsymbol boeken?

saxsymbol boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Saxsymbol boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Saxsymbol

Toen Machiel ‘Saxsymbol’ van der Aar in 2001 voor het eerst op de bar van een Haarlems lounge-restaurant stapte om met de toen nog onbekende dj Gregor Salto een team te vormen, is zijn carriere in stroomversnelling geraakt en reisde hij de hele wereld over.

Boekingen Saxsymbol

Hij bleef tevens in contact met dj/producer Gregor Salto en werd diens vaste studio-saxofonist. Samen scoorden zij meerdere clubhits, met als hoogtepunt de door Fatboy Slim gesponsorde wereldhit ‘Samba do Mundo’ die hij zowel schreef als uitvoerde in 2014. Na in meer dan 12 landen gespeeld te hebben en onder meer in Dubai, Beverly Hills en Moskou zijn act te hebben gepresenteerd behoort Machiel tot de absolute top als het gaat om samenwerking tussen sax en dj.

Vele BN’ers boekten Machiel reeds voor hun feestje: Zo verzorgde hij onder andere de VIP afterparty’s van Marco Borsato’s Wit Licht, Guus Meeuwis’ stadionconcerten en de verjaardagsfeesten van Caroline Tensen (“… als ik Machiel zie spelen gaat het dak eraf”) en (“… een feest met Saxsymbol is onvergetelijk”).

Kom in de stemming

Saxsymbol boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 10 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Saxsymbol te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Saxsymbol wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Saxsymbol viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Saxsymbol online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Saxsymbol boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Saxsymbol kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Saxsymbol boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!