Sherry Dyanne boeken?

Sherry-Dyanne-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sherry Dyanne boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sherry Dyanne

De Nederlandse zangeres Sherry Dyanne heeft haar tv-debuut gemaakt met een optreden in het actualiteitenprogramma ‘De Wereld Draait Door’ (DWDD). Presentator Matthijs van Nieuwkerk was onder de indruk van Sherry Dyanne: “De broeierige zwoele tijden van Billie Holiday en Dinah Washington lijken weergekeerd”… ” In Nederland is ze nog onbekend, maar in India is ze dagelijks te horen op de televisie in een autocommercial.”

Sherry Dyanne optreden bij DWDD

Nadat de redactie van DWDD Sherry Dyanne had zien optreden in Club Dauphine hebben zij haar direct uitgenodigd voor een live optreden in de show. De tot heden nog ongetekende artiest wist de studio te veranderen in een heuse vijftiger jaren jazz club.

Bekend in het buitenland

Naast haar bekendheid door de commercial voor het automodel Honda Jazz in India, is Sherry Dyanne een veelgevraagde artiest in Istanbul. Daar is zij al door een groter publiek ontvangen en wordt er regelmatig over haar geschreven in de media. Zij trad de afgelopen jaren voornamelijk solo op in Europa en de Verenigde Staten in onder andere Les Ottomans( Turkije), Camp Nou stadion(Barcelona), de Badcuyp(Amsterdam) en in de Bitterzoet (Amsterdam). Daarnaast heeft Sherry Dyanne het podium gedeeld met onder andere Michael Franti, Candy Dulfer, Trijntje Oosterhuis en Leon Ware.

Debuutalbum ongetekend

De tot op heden ongetekend zangeres, werkt op dit moment aan haar debuutalbum en hoopt dit in 2010 uit te brengen.

Boekingen Sherry Dyanne

Tijdens een optreden van Sherry Dyanne vloeien in het repertoire heden en verleden harmonieus in elkaar over . Haar muzikale interpretatie geïnspireerd, door de muzikale sfeer van de beroemde “Cotton Club” van de jaren 30.

Kom in de stemming

Sherry Dyanne boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sherry Dyanne te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sherry Dyanne wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sherry Dyanne viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sherry Dyanne online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sherry Dyanne boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sherry Dyanne kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sherry Dyanne boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!