Silvia Swart boeken?

Silvia-Swart-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Silvia Swart boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Silvia Swart

Nadat zangeres Silvia Swart in diverse bands heeft gezongen is zij in 2003 haar solo-carrière gestart. Inmiddels bracht zij 4 cd albums uit. “Duizend vragen”, “Ik vond bij jou het geluk”, en “IK”. Haar nieuwste album “Droom van werkelijkheid” verscheen in december 2008.

Droom van werkelijkheid

Nadat Silvia Swart een platencontract tekende bij Klaas Prent van de CD-Hal in Ruinen kwam het echte succes! Haar laatste single “Droom van werkelijkheid” werd een hit. In 2008 stond de single maar liefst 6 weken in de Mega Top 100. De single werd door radio stations als Radio NL, Radio Simone en Radio Continu grijsgedraaid en ook was Silvia regelmatig op tv te bewonderen.

Boekingen Silvia Swart

Silvia Swart treedt veel in het land op. Als u tijd heeft moet u haar beslist eens gaan bewonderen. We hebben natuurlijk nog liever dat u artieste Silvia Swart zelf gaat boeken voor een optreden. U zult daar beslist geen spijt van krijgen!

Kom in de stemming

Silvia Swart boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Silvia Swart te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Silvia Swart wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Silvia Swart viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Silvia Swart online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Silvia Swart boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Silvia Swart kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Silvia Swart boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!