Simone Nijssen boeken?

Simone-Nijssen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Simone Nijssen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Simone Nijssen

Simone Nijssen (Popstars) is een talent in de dop. Met haar 15 jaar heeft ze al veel ervaring op het podium. Ze treedt regelmatig op bij feestjes, bruiloften en braderieën. Vorig jaar deed Simone Nijssen ook al mee aan Popstars, maar vlak voor de liveshows moest zij helaas naar huis. Dit jaar is het Simone wel gelukt, ze is ontzettend trots dat ze nu in de liveshows staat.
Haar droom is om verder te komen in de muziek, met nummers die dicht bij haar liggen.

Boekingen Simone Nijssen

Simone Nijssen is een sportief meisje, ze voetbalt al tien jaar. Daarnaast heeft ze ook op dansles gezeten. Het is maar goed dat ze zo sportief is, want Simone is ook dol op chocola. Simone Nijssen bewondert artiesten als Ilse de Lange, Waylon en Kelly Clarkson. Ze beschouwt niemand in het bijzonder als haar concurrent bij Popstars. Alle kandidaten vindt ze even goed.

Kom in de stemming

Simone Nijssen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Simone Nijssen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Simone Nijssen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Simone Nijssen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Simone Nijssen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Simone Nijssen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Simone Nijssen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Simone Nijssen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!