Soul Survivors boeken?

icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Soul Survivors boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Soul Survivors

Soul Survivors is een jonge Amsterdamse band met een oude ziel. De band heeft zich ondergedompeld in soul, rhythm & blues door zich alle favoriete soul nummers eigen te maken. Met een setlist vol met de soul krakers hebben ze razendsnel een reputatie opgebouwd in het Amsterdamse live circuit.

Zanger Remko Spaaij heeft die donkere soul stem die elke zaal in vervoering brengt. De ritme sectie en de blazers toveren het Motown en Memphis soul geluid terug naar deze tijd. Soul Survivors durven van de gebaande paden af te wijken door ook de minder bekende songs te spelen uit de soul catalogus, inclusief de neo soul van nu. Af en toe stopt de band er een opzwepend eigen nummer tussendoor, zoals het nummer Our Thing of hun lijflied I’m a Soul Survivor, die allebei digitaal en op een vintage vinyl 45 toeren single uitgekomen zijn.

Boekingen Soul Survivors

De Soul Survivors raken het publiek met nummers van onder meer Otis Redding, Wilson Picket en de Temptations. Soul betekent ook blues en rock, denk aan hoe de Blues Brothers het deden. Een blues cover van Andre Hazes staat ook op de setlijst. De band kan elk feest transformeren in de Northern Soul dans avonden uit de Engelse jaren 70 zoals in de Commitments film. Soul Survivors, met hart en ziel.

Kom in de stemming

Soul Survivors boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Soul Survivors te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Soul Survivors wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Soul Survivors viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Soul Survivors online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Soul Survivors boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Soul Survivors kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Soul Survivors boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!