Threesome Jazz boeken?

threesome jazz boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Threesome Jazz boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Threesome Jazz

Dit jazzy ensemble is geen doorsnee jazzband! Onvervalste Rhythm & Blues met uitstapjes naar Soul & Motown; op deze manier maakt ‘Threesome Jazz’ werk van alle muziek die er écht toe doet. Herkenbare songs die met het hart gespeeld worden! ‘Threesome Jazz’ speelt in een vaste samenstelling met veel podiumervaring. Deze formatie staat garant voor muziek die vele generaties aanspreekt. Bereid je voor op livemuziek die je niet snel zult vergeten!

Benjamin Kuipers / Leadvocals & Saxofonist
Als oprichter van ‘Threesome Jazz’ speelt deze rasentertainer sinds 2009 met de formatie. Een dubbelrol als zanger en saxofonist past hem daarbij uitstekend. Zijn rauwe en toch warme stemgeluid sluit naadloos aan bij het repertoire van de band. Naast zijn andere activiteiten in de muziek is dit concept zijn grote liefde. Van huis uit opgegroeid met jazz & soul is hij dus helemaal op zijn plek als frontman van deze formatie.

Boekingen Threesome Jazz

Marco van Os / Contrabas & Backingvocals
Deze veelzijdige musicus studeerde in 1999 af op het conservatorium van Utrecht. Werkte in zijn loopbaan met verschillende grote Nederlandse artiesten als Peter Tiehuis, Jenny Arean en Mathilde Santing. Tegenwoordig vult hij zijn tijd met het maken van eigen werk (2014 Hybris/2019 Quest), lesgeven en het deelnemen aan projecten naar zijn smaak. In deze formatie staat hij graag naast zijn long-time muziekvriend Job!

Job Kaihatu / Gitarist & Backingvocals
Deze doorgewinterde sessiemusicus studeerde af aan het conservatorium van Hilversum en kreeg les van jazzlegendes Wim Overgaauw en Peter Niewerf. Hij speeltde letterlijk van hier tot Tokyo met prominente artiesten als André Hazes, Lee Towers, the Wallstreet Crash en Glennis Grace. En de lijst is langer; veel tv, veel studio, veel theater en veel artiesten… en nu dus terug bij zijn oude liefde; Jazz!

Kom in de stemming

Threesome Jazz boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Threesome Jazz te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Threesome Jazz wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Threesome Jazz viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Threesome Jazz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Threesome Jazz boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Threesome Jazz kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Threesome Jazz boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!