Stef Classens boeken?

stef classens boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Winnaar De Beste Singer-Songwriter (2014) en tweede bij The Voice of Holland (2020)

Stef Classens boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Stef Classens

Fris, speels en altijd in voor een lolletje; dat is Stef Classens! In 2014 won hij de derde editie van het televosieprogramma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland. In 2020 wist hij de finale te behalen van ‘The Voice Of Holland’, waarin hij team Waylon vertegenwoordigde. Naast zijn solo-project is Stef ook actief in de band BANDED en de populaire coverband NOAH. Naast zingen houdt Stef van wandelen en fotograferen. Hij woont tegenwoordig in het westen van het land, maar komt oorspronkelijk uit Limburg.

Onder zijn pseudoniem ‘Handed’ verscheen eerder zijn single met bijbehorende videoclip genaamd ‘F**k Up Again’. De single – een samenwerking met het Duitse dj duo ‘Adaptiv’ – heeft vele zomerse invloeden en een hoog radioplay gehalte.

Boekingen Stef Classens

Wil jij Stef Classens zien schitteren op het podium? Vraag vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op van deze populaire zanger. En wie weet staat hij binnenkort op jouw evenement!

Kom in de stemming

Stef Classens boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Stef Classens te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Stef Classens wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Stef Classens viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Stef Classens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Stef Classens boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Stef Classens kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Stef Classens boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!