Steltloop act Antje en Jan uit Volendam boeken?

steltloop act antje en jan uit volendam boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

Steltloop act Antje en Jan uit Volendam boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Steltloop act Antje en Jan uit Volendam

Steltloop act Antje en Jan is een Volendams spektakel. Het is mobiel, het is muzikaal, en van heinde en ver aan te zien komen. Deze steltlopers act brengt een stukje oud Hollands amusement.

Jan speelt nostalgische liedjes op zijn accordeon en Antje deelt tulpen uit. Echt een super leuke act voor ieder Hollands festijn.

Boekingen Steltloop act Antje en Jan uit Volendam

Deze steltloop act is onder andere geschikt voor:

  • Bedrijfsfeest
  • Straattheater
  • Stadsfeest
  • Beurs promotie
  • Als voorprogramma voor een piratenfestijn

Steltloop act Antje en Jan uit Volendam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Steltloop act Antje en Jan uit Volendam te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Steltloop act Antje en Jan uit Volendam wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Steltloop act Antje en Jan uit Volendam viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Steltloop act Antje en Jan uit Volendam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Steltloop act Antje en Jan uit Volendam boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Steltloop act Antje en Jan uit Volendam kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Steltloop act Antje en Jan uit Volendam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!