Mr. No One Fakir / Vuurspuwer boeken?

mr no one fakir vuurspuwer boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Mr. No One Fakir / Vuurspuwer boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mr. No One Fakir / Vuurspuwer

Baris Bilgiç alias Mr. No One heeft al ruim 14 jaar ervaring in entertainment. Geboren en getogen in Turkije, waar hij voor zowel radio als tv heeft gewerkt en in verschillende exclusieve hotels heeft opgetreden, heeft hij zich vanaf 2000 gespecialiseerd als fakir. Sinds 2002 is hij werkzaam in Nederland. Naast optredens als fakir en vuurspuwer, is hij regelmatig in de huid gekropen van verschillende typetjes en heeft hij als gastheer gewerkt. Zijn passie blijft echter het entertainen van mensen als fakir.

Mr. No One staat dan ook garant voor een spannende fakir show, waarmee hij iedereen weet te verbazen. Hij ‘speelt’ met vuur, messen, glas en gebruikt onder andere een spijkerbed. Tijdens de show nodigt hij ook mensen uit het publiek uit om te assisteren…

Boekingen Mr. No One Fakir / Vuurspuwer

Niemand zal u zó verrassen zoals Mr No One dat kan. Spannende shows met humor. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van de shows.

Fakir Show:

 • Show met verschillende onderdelen, zoals vuur, glas, messen en spijkerbed;
 • Interactie met publiek, tenzij dit niet gewenst is;
 • Duur show: 20 á 25 minuten;
 • Show kan zowel binnen als buiten;
 • Fakir show kan bij iedere gelegenheid, maar is zeer geschikt voor feesten of evenementen met als thema: Oosters, 1001 nachten, magie, carnaval et cetera.

Vuur act:

 • Act bestaande uit het ‘spelen’ met vuur en vuurspuwer;
 • Duur vuur act: 5 á 7 minuten;
 • Show kan zowel binnen als buiten;
 • Zeer geschikt als ontvangst- of openingsact of als korte break tijdens een feest, evenement of bijeenkomst;
 • Ook leuk als verrassingsact.

Vuurspuwer:

 • Alleen vuurspuwer behoort ook tot de mogelijkkheden;
 • Korte vuurspouwsessies gedurende een evenement;
 • Goede manier om de aandacht op iets te vestigen;
 • Leuk als verrassing.

Prijs: in overleg, afhankelijk van duur en mogelijkheden.

Mr. No One Fakir / Vuurspuwer boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mr. No One Fakir / Vuurspuwer te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mr. No One Fakir / Vuurspuwer wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mr. No One Fakir / Vuurspuwer viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mr. No One Fakir / Vuurspuwer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mr. No One Fakir / Vuurspuwer boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mr. No One Fakir / Vuurspuwer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mr. No One Fakir / Vuurspuwer boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!