STTRBSTN boeken?

STTRBSTN-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

STTRBSTN boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie STTRBSTN

STTRBSTN, de onbetwiste koning van het feest! Als DJ/MC brengt hij een ongekende hoeveelheid energie en is hij dé naam die je moet kennen als je van een feestje houdt. Met een naam die verwijst naar het uitbundige publiek, ofwel de ‘stuiterbeesten’ op de dansvloer, weet hij overal waar hij komt een sensationele sfeer te creëren.

Unieke sound Fissastyle

Al sinds 2014 verovert STTRBSTN de harten van feestgangers met zijn opzwepende memetracks, heupstimulerende mixtapes en onvergetelijke shows. Hij is dan ook de ultieme keuze voor wie een onvergetelijke ervaring wil beleven. STTRBSTN heeft al meer dan 200 evenementen in Nederland, België en Frankrijk op zijn naam staan. Van grote festivals zoals Latin Village, Paaspop, Decibel, Dream Village, City of Dance, Sunset Festival tot het prestigieuze Amsterdam Dance Event – overal heeft hij laten zien wat hij in zijn mars heeft. Of je STTRBSTN nu wilt boeken voor een intiem café optreden of een grootschalig festival, met hem is een knalfeest gegarandeerd!

Boekingen STTRBSTN

Naast zijn vermogen om mensen te laten dansen en genieten, staat STTRBSTN bekend om zijn unieke stijl van meme-muziek. Met zijn creatieve draai aan populaire memes en virale geluiden weet hij de perfecte mix van humor en muzikaliteit te creëren die het publiek in extase brengt. Zijn meme-muziek is een ware sensatie en tilt de feestervaring naar een hoger niveau.

STTRBSTN brengt publiek in vervoering

STTRBSTN is meer dan een artiest; hij is een feestfabriek op zich. Telkens weer bewijst hij zijn vaardigheden, passie en energie om elk evenement tot een knallend succes te maken. Met zijn aanstekelijke beats en charisma brengt hij het publiek in vervoering en laat hij iedereen dansen alsof er geen morgen is. Dus als je de ultieme party experience wilt, zoek dan niet verder. STTRBSTN is de artiest die je nodig hebt. Bereid je voor op een onvergetelijk feest!

Kom in de stemming

STTRBSTN boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
795 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om STTRBSTN te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u STTRBSTN wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met STTRBSTN viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u STTRBSTN online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

STTRBSTN boeken

Dus bent u benieuwd hoe u STTRBSTN kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

STTRBSTN boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!