STTRBSTN boeken?

STTRBSTN-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

STTRBSTN boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie STTRBSTN

Fissa, fissa en nog veel meer fissa! Party animals opgelet, want STTRBSTN – dat spreek je uit als ‘stuiterbeesten’ – is met stip één van de meest energieke dj/mc’s van het moment. Vernoemd naar het publiek, oftewel alle stuiterbeesten op de dansvloer! Al sinds 2014 zet hij overal en nergens de boel op stelten met opzwepende tracks, heupstimulerende mixtapes en knotsgekke shows. Niets is te gek voor deze wandelende feestfabriek! In de eerste twee jaar van zijn carrière stond ‘ie al op ruim 200 events in Nederland, België en Frankrijk – inclusief grote festivals zoals Latin Village, Paaspop, Decibel, Dream Village, City of Dance, Sunset Festival én het Amsterdam Dance Event. Van gezellige cafés en discotheken tot aan grote tentfeesten en festivals: STTRBSTN staat gelijk aan feest!

Unieke sound Fissastyle

Muzikaal gezien wordt zijn sound vaak omschreven als Freestyle of Eclectic, al noemt hij het zelf liever Fissastyle! STTRBSTN is namelijk écht van alle markten thuis: van sexy deuntjes en populaire hits tot aan bekende meezingers en stevige beukplaatjes. Alles komt voorbij, maar dan gegoten in een eigen sausje. Want hoewel hij on stage zelf de boel op stelten zet, vormt ‘ie al vanaf het begin een duo met zijn vaste producer! Samen maken ze hun eigen tracks en ook zaten ze eerder al in de studio met bekende namen als Lowriderz, Naffz, Onderkoffer en Pat B. Niets is te gek, alles kan en alles mag. Breakin’ Borders By Blending Beats!

Boekingen STTRBSTN

In de afgelopen jaren is de fanbase van STTRBSTN flink gegroeid en dagelijks komen er trouwe stuiterbeesten bij. Vele muzikale collega’s, zoals bijvoorbeeld zijn jeugdidool The Darkraver, schuiven niet onder stoelen of banken dat ze graag muziek draaien van STTRBSTN. Verder staat ‘ie bekend als een ‘social media geek’ en krijgen alle fans regelmatig gratis muziek als dank voor alle trouwe support, waaronder een XL Music Pack eerder dit jaar met maar liefst 60 tracks. STTRBSTN = FISSA²!

Kom in de stemming

STTRBSTN boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om STTRBSTN te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u STTRBSTN wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met STTRBSTN viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u STTRBSTN online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

STTRBSTN boeken

Dus bent u benieuwd hoe u STTRBSTN kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

STTRBSTN boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!