LNY TNZ boeken?

LNY-TNZ-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

LNY TNZ boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie LNY TNZ

Geïnspireerd door de passie om EDM een nieuwe wending te geven. LNY TNZ begon met het uitbrengen van underground bootlegs, remixen en originele muziek, en werd al snel opgemerkt in de Nederlandse muziekscene, bekend om een totaal uniek geluid dat verschillende muziekstijlen met elkaar combineert. Zelfs toen probeerde LNY TNZ de grenzen van het genre te verleggen en kregen ze onmiddellijke support van vooraanstaande artiesten.

Boekingen LNY TNZ

LNY TNZ Bracht enkele solo-hits en remixen uit, in samenwerking met enkele van de beste artiesten in de scene. LNY TNZ toerde onlangs de wereld rond en trad op tijdens festivals zoals Tomorrowland, EDC Vegas, Mysteryland en Defqon om er maar een paar te noemen.

FVCK GENRES

LNY TNZ verlegt voortdurend de grenzen van het EDM-genre, met de beroemde naam FVCK GENRES. Zijn muziek en podiumhostings zijn hiervan het bewijs, LNY TNZ werkt samen met rappers, vocalisten en DJ’s om de sound en het bereik van zijn muziek uit te breiden.

Kom in de stemming

LNY TNZ boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 13 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om LNY TNZ te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u LNY TNZ wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met LNY TNZ viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u LNY TNZ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

LNY TNZ boeken

Dus bent u benieuwd hoe u LNY TNZ kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

LNY TNZ boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!