t Wesen van Saeftinghe boeken?

t wesen van saeftinghe boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

t Wesen van Saeftinghe boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie t Wesen van Saeftinghe

Een verhalende voorstelling over de middeleeuwse rietsnijder Roderick van Kuytaert. Op een dag ontdekt hij in het kreupelhout een wezentje. Dat wezentje leeft op het land, maar ook in het water, kan zwemmen als een vis en vliegen als een vliegje. Als Roderick van zijn ontdekking vertelt, gelooft niemand zijn verhaal. Is het dan een draak?

Hij besluit het wezen te vangen, wat na veel pogingen uiteindelijk lukt. Dan besluit hij ermee de wijde wereld in te trekken om iedereen ’t Wezen van Saeftinghe te tonen. En weet je… het wezen kent kuntjes. Soms mag het dan ook even uit de kar. Maar pas op je vingers…

Boekingen t Wesen van Saeftinghe

Interactieve mobiele voorstelling, waar kinderen eindeloos van genieten en geheel in op kunnen gaan, om contacten te kunnen maken met het wezen. Spannend, maar o zo lief!

Kom in de stemming

t Wesen van Saeftinghe boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om t Wesen van Saeftinghe te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u t Wesen van Saeftinghe wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met t Wesen van Saeftinghe viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u t Wesen van Saeftinghe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

t Wesen van Saeftinghe boeken

Dus bent u benieuwd hoe u t Wesen van Saeftinghe kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

t Wesen van Saeftinghe boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!