The Antonio Crooner Quartet boeken?

the antonio crooner quartet boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

The Antonio Crooner Quartet boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Antonio Crooner Quartet

In de euforische samenleving van na de oorlog, de tijd waarin alles kon en allerlei technische ontwikkelingen hun plaats opeisten in de samenleving, werd de krassende en breekbare 78 toerenplaat vervangen door de 33 toeren lp’s.

Boekingen The Antonio Crooner Quartet

Tegelijkertijd zorgde de komst van technisch hoogwaardige microfoons en betere opnametechnieken ervoor dat zangers op een andere manier met hun stem om konden gaan.
In plaats van een krachtige stem, die boven de instrumenten en een groot orkest uit moest kunnen, kon de zanger nu, begeleid door een kleine bezetting, een intieme houding aannemen en zingen met een lage, warme en zachte stem. Het begrip “Crooner” was geboren.

En dat is precies wat “the Antonio Crooner Quartet” doet.
Drie stemmen, een contrabas, een gitaar en slagwerk. Meer is niet nodig om u onder te dompelen in de heerlijke nostalgische sfeer van weleer. Gekleed in kostuums die de tijdsgeest van de fifties perfect weergeven brengen zij oude en moderne songs in onvervalste croonerstijl, met regelmatig een vleugje swing en easy listening.

Kom in de stemming

The Antonio Crooner Quartet boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Antonio Crooner Quartet te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Antonio Crooner Quartet wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Antonio Crooner Quartet viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Antonio Crooner Quartet online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Antonio Crooner Quartet boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Antonio Crooner Quartet kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Antonio Crooner Quartet boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!