The Beatles Tribute ReCartney boeken?

the beatles tribute recartney boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 50 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

The Beatles Tribute

The Beatles Tribute ReCartney boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Beatles Tribute ReCartney

The Beatles Tribute ReCartney
Geniet van een avond vol liedjes van de beroemdste band aller tijden, met melodieën die iedereen kent en waar hij van houdt. In deze fulminat Tribute Show neemt de band ReCartney je mee door de verschillende fasen van het Beatle-tijdperk; van wilde Rock’n’Roll uit de beginperiode in Hamburg City tot de hits van Beatlemania unit de Love- en Rocknummers van eind jaren 60.

Boekingen The Beatles Tribute ReCartney

De muzikale reis maakt zijn belofte waar door het publiek een happening te bezorgen waarbij de hits worden gevolgd door de mooiste keerzijde en albumtracks van de Beatles. De originele instrumenten, specifieke kleding, de knipogen, van Liverpool tot Tokio.

Je kunt de liefde voor het detail dat The Beatles Tribute Recartney uniek maakt, zien en horen. De band probeert de authenticiteit van acteren en spelen te combineren met eigen personages. De professionele muzikanten zijn zich bewust van de uitdaging op dit gebied van conflict tussen de respectvolle blootstelling aan deze geweldige muziek en puur entertainment.

Kom in de stemming

The Beatles Tribute ReCartney boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Beatles Tribute ReCartney te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Beatles Tribute ReCartney wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Beatles Tribute ReCartney viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Beatles Tribute ReCartney online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Beatles Tribute ReCartney boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Beatles Tribute ReCartney kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Beatles Tribute ReCartney boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!