The Cherries boeken?

the cherries boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

The Cherries boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Cherries

Deze fantastische nieuwe en fenomenale act op het gebied van vintage vocalswing mag u niet missen! Alsof The Andrews Sisters zelf in deze dames zijn gekropen. Compleet met swingende choreografieën, prachtige vintage-outfits en de oh zo vertrouwde driestemmige close-harmony zang, zullen zij u, met hun energieke optreden – als originele Cherries, maar ook als look-a-like van The Andrews Sisters – meenemen naar vervlogen tijden.

Drie geweldige zangeressen uit het topsegment. Deze drie oog- en oorstrelende dames hebben hun sporen verdiend in binnen- en buitenland. Maaike Widdershoven heeft meer dan 15 hoofdrollen vertolkt voor alle grote theaterproducenten en 3 grote musical awards op haar naam staan. Niet de minste dus!

Boekingen The Cherries

Yolanda Germain heeft in grote musical producties gestaan in binnen- en buitenland en is al jaren een veelgevraagd zangeres en choreografe in dinnershows en vele muziektheaterproducties. Karen Levin speelde al mooie rollen vanaf haar 11e en heeft ook in veel grote musicalproducties geschitterd. De afgelopen 4 jaar toerde zij met haar eigen cabaret/theatershow door het land langs zo’n 30 theaters. Een greep uit de musicals waar de dames o.a. in hebben gestaan:
The Phantom of the Opera, Anatevka, Elisabeth, My Fair Lady, Fame, The Sound of Music. Uw feest krijgt een extra dimensie met als kersje op de taart: The Cherries!

Kom in de stemming

The Cherries boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Cherries te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Cherries wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Cherries viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Cherries online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Cherries boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Cherries kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Cherries boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!