The Forces Sweethearts boeken

The-Forces-Sweethearts-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluidset tot 80 personen

The Forces Sweethearts boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Forces Sweethearts

Zangtrio The Forces Sweethearts, bestaande uit de drie professionele zangeressen Barbara de Wit, Jolien Kistemaker en Saskia Egtberts, geeft concerten in de stijl van ‘The Andrews Sisters’ die zich kenmerkten door hun unieke driestemmige zang.

Hits uit de jaren ’30, ’40, ’50

Grote hits uit de jaren ’30, ’40, ’50 van de vorige eeuw komen voorbij. Denk aan Doris Day, Vera Lynn, The Andrews Sisters en Marilyn Monroe.

De concerten zijn gevuld met de meest swingende en ontroerende liedjes uit die tijd afgewisseld (indien gewenst) met pakkende gedichten, mooie verhalen en geestige anekdotes. Dit alles gehuld in een stijlvol jasje: De kokerrok wordt uit de kast gehaald, de ‘Polkadot’ bikini gestreken, de haren gekruld en de danshakken gepoetst… Ook swingende choreografieën zullen niet ontbreken!

Boekingen The Forces Sweethearts

The Forces Sweethearts spelen op iedere gewenste plek, van theater tot huiskamer, en ieder concert is op aanvraag aan te passen aan uw wensen. Denk aan thema’s als: Kerst, Valentijn, bevrijding, zomer etc.
Zingt en swingt u met ons mee?

Kom in de stemming

The Forces Sweethearts boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Forces Sweethearts te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Forces Sweethearts wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Forces Sweethearts viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Forces Sweethearts online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Forces Sweethearts boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Forces Sweethearts kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Forces Sweethearts boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!