Bass Modulators boeken?

Bass-Modulators-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Bass Modulators boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bass Modulators

Twee jongens gedreven door hun passie voor muziek. Geboren om te entertainen en op te treden. Met hardstyle die door hun aderen kruipt, gaat muziek veel verder dan alleen een hobby. Het leeft in elk aspect van hun leven. Roland Evers en Rick Buijtenhek vormen een fris hardstyle duo, beter bekend als Bass Modulators. Met een energiek crossover kenmerkend geluid zijn deze jongens op dreef.

Boekingen Bass Modulators

Met een groot hart voor bass en melodie begonnen ze hun hardstyle-avontuur in 2007. Ze slaagden erin hun eigen euforische, energieke ‘feel good’ sound te creëren, die onmiddellijk internationale allure en status kreeg. Het is hun ongelooflijke creativiteit en verbazingwekkend talent dat hen bracht waar ze nu zijn. De carrière van de Bass Modulators bevat tot nu toe niets dan hoogtepunten met optredens over de hele wereld zoals Mysteryland, Decibel Outdoor Festival, Defqon.1 Festival in Nederland en Australië, Hardbass, Tomorrowland en Q-BASE. Naast deze succesvolle optredens produceerden ze ook veel hits als “I want your love” die onmiddellijk  # 1 werd op Hardstyle.com, “NRGizer”, The FreaQshow 2013 anthem “Freaqs by night” en het Hardbass team gele thema “Requi3m”

Hoor de modulatie, voel de bass!

Voortbouwend op hun successen, plannen en ambities, blijven Bass Modulators hun stempel drukken op de wereldwijde hardstyle-industrie. Hoor de modulatie, voel de bass!

Kom in de stemming

Bass Modulators boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bass Modulators te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bass Modulators wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bass Modulators viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bass Modulators online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bass Modulators boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bass Modulators kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bass Modulators boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!