The Slampampers boeken?

the slampampers boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 25 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

The Slampampers boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Slampampers

Van Duitsland tot België, Canada, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Zwitserland tot aan Zuid Korea toe heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances, een diepe indruk achtergelaten.

The Slampampers combineren jump & jive, doowop, close harmony singing en een verdwaalde rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!

De drie Slampampers zijn zowel uitstekende muzikanten als geweldige komedianten. Ze hebben zich ontwikkeld tot ervaren entertainers die spelen in zowel theaters als op festivals en andere events, op straat en desnoods bij u in de huiskamer; akoestisch, versterkt, mobiel of op een podium.

Boekingen The Slampampers

Een “feelgood-show” die het publiek aan het lachen maakt en waar je goeie zin van krijgt. Ben je klaar voor een Slamtastische ervaring:

 • The Slampampers bestaat uit zang, saxofoon, bas en drums;
 • The Slampampers zijn drie zéér ervaren musici-entertainers en maken een komische show gebaseerd op hun muziek waarbij comedy en muziek samengaan;
 • De muziek bestaat uit de helft eigen repertoire, speciaal door onszelf voor de show geschreven en de andere helft uit bestaand repertoire uit de 40’s, 50’s jumpin’jive/swing.

The Slampampers kunnen akoestisch spelen voor klein publiek (tot 50 personen) en zijn dan zeer makkelijk verplaatsbaar. The Slampampers kunnen met hun instrumenten binnen komen lopen en meteen de act beginnen. En na afloop ook meteen weer verdwijnen zonder een spoor achter te laten.

Uitstekende muzikanten & geweldige komedianten

The Slampampers doen:

 • Straatfestivals
 • Theatershows
 • Festival-podium-optredens
 • Bedrijfsevenementen

The Slampampers hebben ook een draadloze installatie voor publiek tot 200 personen, ook met deze installatie zijn we zéér makkelijk verplaatsbaar en nemen we weinig ruimte in. Voor grotere gelegenheden is een podium en een grotere installatie nodig. The Slampampers spelen 4 sets van 25 minuten binnen een tijdsbestek van 4 uur. Maar in overleg zijn ook andere combinaties mogelijk.

Kom in de stemming

The Slampampers boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Slampampers te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Slampampers wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Slampampers viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Slampampers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Slampampers boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Slampampers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Slampampers boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!