Tim Douwsma boeken?

Tim-Douwsma-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Tim Douwsma boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tim Douwsma

De getalenteerde Tim Douwsma werd geboren op de 4 november 1987 te Drachten. De jonge Fries ontdekt al snel dat hij houdt van het entertainen van mensen. Tim’s talent om mensen te vermaken komt al op jonge leeftijd bovendrijven tijdens verschillende talentenjachten waar hij aan deelneemt. Door zijn enorme enthousiasme, zijn frisse uitstraling en zijn natuurlijke talent weet hij gemakkelijk de harten van het publiek te stelen.

‘So You Wanne Be A Popstar’

Ondanks dat het talent al vroeg naar voren kwam neemt Tim pas op zijn 17e de beslissing zich volledig te storten op een carrière in de Nederlandse showbizz. Tim is vastbesloten door te breken als artiest en schrijft zich in voor een zang-, acteer- en presentatie opleiding in Groningen. Naast zijn opleiding blijft Tim auditeren. Zo ook voor de talentenjacht op tv: ‘So You Wanne Be A Popstar’. Tim behaald de vijfde plek in het programma en zijn deelname betekenen zijn eerste serieuze stappen in de muziekwereld. In 2008 komt zijn eerste eigen single ‘Wil je bij me blijven slapen’ uit. Het vrolijke nummer wordt een echte hit en behaald een mooie 18e plek in de Nederlandse single charts.

Bioscoopfilm ‘De Hel van ‘63

Naast zijn zangcarrière timmert Tim ook als presentator en acteur aan de weg. Hij presenteert geregeld een item in het RTL4 programma ‘Life & Cooking’ van Carlo en Irene en hij speelt een kleine gastrol in de soap ‘Onderweg Naar Morgen’. In 2008 wordt Tim ook toegelaten tot de acteeracademie van Hugo Metsers (FAAAM). Op dit moment is Tim te zien in de bioscoopfilm ‘De Hel van ‘63’. Het is een bescheiden rol, maar Tim kijkt met veel plezier terug op dit avontuur. “Ik ben een echte Fries dus het was erg leuk om mee te werken aan de film die gaat over de Friese Elfstedentocht, hét schaatsevenement waarop elke Fries enorm trots is.”; aldus Tim. Nu richt Tim zich voornamelijk op zijn zangcarrière. “Ik vind acteren en presenteren erg leuk om te doen maar als zanger heb je direct contact met het publiek, het zien van de juichende menigte en de lachende gezichten, dat is zo te gek. Dit is de reden waarom ik me in eerste instantie op een zangcarrière wil richten” zegt Tim met een grote glimlach. In 2009 verscheen zijn tweede single ‘Ga’.

Boekingen Tim Douwsma

Inmiddels staat Tim hoog in de charts met zijn nieuwe single ‘Je bent de Hemel’. Het nummer heeft een melodie om bij weg te dromen en een tekst waar veel mensen zich mee kunnen identificeren. De meeslepende single ‘Je Bent De Hemel’ wordt al door meerdere radiostations opgepakt. O.a. 100% NL, Radio NL en de NPS draaien de melodieuze plaat zeer regelmatig. Ook de videoclip bij het nummer, die werd opgenomen in het Belgische Brugge, is vaak te zien bij verschillende zenders.

Kom in de stemming

Tim Douwsma boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tim Douwsma te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tim Douwsma wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tim Douwsma viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tim Douwsma online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tim Douwsma boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tim Douwsma kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tim Douwsma boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!