Tina Rosita boeken?

tina rosita boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Tina Rosita boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tina Rosita

40 jaar Tina Rosita, mag het wel eens wat anders zijn, niet alleen Nederlandstalig, maar ook in andere talen! Wie Tina Rosita een beetje kent, weet dat zij niet alleen Nederlands zingt, zeker en vast op het podium. Tina is een ervaren artieste, die haar mannetje kan staan en voor niemand terug deinst. Overal waar zijn komt is zij een graag geziene gast.

Ze deed 3 jaar na elkaar de Concerttour met Koos Alberts van het Circustheater In Scheveningen tot Het Concertgebouw in Amsterdam. Vier keer per jaar was ze “Gast Theater Amuse” op het Leidseplein bij de Alberti’s. Zeven jaar lang was ze een wel geziene gast in Torremolinos. Haar ontdekker Will Tura zal er wel trots op zijn, die Tina zelf naar haar eerste producer Nico Gomzer reed.

Boekingen Tina Rosita

Tina Rosita heeft al 29 jaar een vaste tekstschrijfster die al meerdere grote hits voor haar schreef. Van “Violen in de nacht”, nummer drie in de Nederlandse top 30, en haar eigen “Ave Maria”. De laatste jaren heeft Tina ook heel wat goede reclame gehad bij zowel de VRT als in Nederland. Met meer dan 21 verschillende liedjes stond zij in de toenmalige BRT top 10. Met liedjes als “De Kristalwals”, “Dat mooie Alpenland” haar eigen “Avé Maria” en “Mooie mannen zoete wijn” kwam ze op televisie bij Luc Appermont. In het programma “Mij pappie is enkel een foto” was zij te zien. En dan niet te vergeten ook regelmatig in “Man bijt hond”, “De rode loper” en ga zo maar door.

Kom in de stemming

Tina Rosita boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tina Rosita te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tina Rosita wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tina Rosita viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tina Rosita online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tina Rosita boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tina Rosita kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tina Rosita boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!