Danny Fabry boeken?

danny fabry boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek

Danny Fabry boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Danny Fabry

Danny Fabry (Leuven 1948), vroeger sologitarist in groepen als ‘The Young Devils’, ‘The Beatnicks’ en ‘The Spotlights’, begon een solocarrière. Hij tekende na enkele singles, uitgebracht onder EMI vleugels, een contract bij de nieuwe platenmaatschappij BASF. Zijn eerste single “Kom aan de telefoon Angelina” werd in 1971 meteen een hit. Vlaanderen had een nieuw en jong talent erbij.

Danny Fabry staat bekend als een harde werker en een perfectionist inzake platenopnamen en optredens. Hij haalde ook met de singles die daarna volgden, moeiteloos de Vlaamse hitparades. Enkele jaren later verhuisde de man met de eeuwige glimlach van het Leuvense naar Zolder in Limburg. Hij kwam onder contract bij de Nederlander Johnny Hoes en vele plaatopnamen volgden.

Zowel Nederlands- als Engels talig

Begin jaren tachtig belandde Danny Fabry bij Limbo Records en zijn carrière kreeg een nieuwe wending. Een hele reeks engelstalige liedjes zoals ‘please be cafeul with my heart’, ‘just a little smile’, ‘I remember you’ of ‘it’s a sint to miss a kiss from you’ haalden de hoogste plaatsen in de BRT top 30. De toenmalige, enige hitparade in Vlaanderen. Enkele daarvan waren zelfs goed voor goud.

Af en toe maakte Danny Fabry op verzoek van zijn fans nog eens een Nederlandstalige opname. Op dat genre ging hij zich weer opnieuw toeleggen vanaf 1985. Danny ging daarna samenwerken met collega Roger Baeten, die in Hasselt een opnamestudio uitbaatte. De Successen bleven niet uit waaronder de gouden singles ‘Bij jou voel ik me nooit alleen’, ‘Cea c’est la vie’, en ‘blijf je bij mij’.

Boekingen Danny Fabry

Een ander opmerkelijk plaatje was in 1993 een rock en roll nummer, ‘de tent staat op zijn kop’. Met een tekst van Raymond van het Groenewoud. Ook naast het podium stond Danny zijn mannetje, ondermeer in de horeca. Danny Fabry was eigenaar van een prachtige danstent en restaurant in Scherpenheuvel, dat hij tot een van de betere zaken in het land uitbouwde.

Kom in de stemming

Danny Fabry boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Danny Fabry te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Danny Fabry wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Danny Fabry viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Danny Fabry online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Danny Fabry boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Danny Fabry kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Danny Fabry boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!