John Terra boeken?

john terra boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

John Terra boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie John Terra

Johnny Terwingen alias John Terra, zoals hij in 1951 in Hasselt/Maasmechelen werd geboren, begon zijn muzikale carrière bij het orkest van zijn oom ‘The Ramblers’. Daar werd hij opgemerkt door manager Robert Bylois. De artiestennaam Terra werd verkregen door de samentrekking van de namen van zijn ouders (Terwingen en Ramaekers). Bylois deed zijn pupil het eerst proberen op de (lucratieve) Franse markt. Nadien werd overgeschakeld op Nederlandse ‘Schlagers’, die zorgden voor bekendheid in Vlaanderen.

Vlaamse top 10 hits

Gedurende de jaren zeventig kreeg John Terra de hits in de Vlaamse top 10 aan elkaar. Met als uitschieters ‘Iemand heeft je pijn gedaan’ en ‘is er een ander?’ uit 1973, toen hij samenwerkte met Jean Kluger. Nadien volgde een overstap naar Philips en nog een reeks hits in 1976. Hierna raakte de carrière van de zanger echter in het slop.

In 1981 maakte John Terra een verrassende comeback via de Baccarabeker en de single ‘de dag dat het zonlicht niet meer scheen’. Deze song werd een grote hit, maar zorgde ook voor een ander soort bekendheid: de groep ‘arbeid adelt!’ maakte ene soort prettig gestoorde punkparodie op het nummer ‘De dag dat het zonlicht…’. De – al dan niet gespeelde – woede van de Vlaamse zanger zorgde voor een mini rel.

Boekingen John Terra

Vanaf eind jaren tachtig kwam John Terra minder en minder omwille van eigen muzikale prestaties in het nieuws, maar wist hij wel een lucratief bedrijf uit te bouwen met zijn fijne neus voor ‘Vlaams talent’.
Als kapiteit van de Limburgse Baccarabeker draagt hij zo de historische verantwoordelijkheid de ontdekker te zijn van mensen als Dana Winner, Patrick Onzia, Erik Goossens, Kim ‘Kay, Lisa Del Bo en Vanessa Chinitor. Hij blijkt ook over een interessante ‘schuif’ te beschikken met daarin hitgevoelig materiaal. Wie weet wat er nog uitkomt.

Kom in de stemming

John Terra boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om John Terra te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u John Terra wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met John Terra viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u John Terra online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

John Terra boeken

Dus bent u benieuwd hoe u John Terra kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

John Terra boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!