Tom Tukker boeken?

Tom-Tukker-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Tom Tukker boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tom Tukker

Eigenlijk hoef je maar twee dingen te weten over Tom Tukker, hij is extreem muzikaal en super sympathiek. De rest is bijzaak. Maar niet oninteressant. Tom groeide op aan de rand van Hilversum, dicht bij het bos. Al vroeg wist hij de stilte te waarderen en nog steeds ontvlucht hij regelmatig de hectiek. In maart 2017 brengt Tom Tukker de in IJsland geschreven EP ‘Rain Is Gone’ uit, waarmee hij zich als 3FM Talent in de kijker weet te spelen. Een succesvol jaar vol optredens volgt. Zo is Tom Tukker het afgelopen jaar één van de meest geboekte artiesten van de
Popronde, waar hij met zijn band meer dan 25 podia aandeed. Ook stond de formatie in het voorprogramma van onder andere Miss Montreal en BLØF. Eerder speelde Tom met leden van Bungalow in Mondae, een voormalige 3FM Serious Talent act.

Kritische ode aan de hectiek

Voor zijn nieuwe single ‘Head Up High’ trok Tom voor het eerst samen met zijn volledige band de studio in samen met producer Stephane Misseghers. Stephane is bekend als drummer van dEUS en Soulwax en producer van o.a. Horses on Fire en St. Grandson. Het resultaat is een overtuigende dansbare popsong met de voor Tom kenmerkende lichte rand van diepzinnigheid. Het is een liedje waarin Tom zijn visie over ons dagelijks leven doorschemert, een verhaal dat vertolkt wordt aan de hand van sterke melodieën, dromerige elektronica en stevige bas. ‘Head Up High’ vertolkt hoe het dagelijks leven aan ons voorbij trekt; werk, feestjes, vrienden. Een
kritische ode aan de hectiek van de grote stad en de verwachtingen die we onszelf opleggen. De eeuwige strijd om hierbij het hoofd boven water te houden.

Boekingen Tom Tukker

Head Up High is geïnspireerd door de sounds van de jaren 80 en 90. Analoge synths, catchy en dansbaar, met een stuwende baspartij en een volle sound. Denk aan Thomas Azier, Imagine Dragons en Simple Minds. James Lewis, bekend van zijn eerdere samenwerkingen met o.a. Arctic
Monkeys, Cee Lo Green, Rudimental, Charlie XCX en Matt Corby, heeft de mix voor zijn rekening genomen

Kom in de stemming

Tom Tukker boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Tom Tukker te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Tom Tukker wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Tom Tukker viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Tom Tukker online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Tom Tukker boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Tom Tukker kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Tom Tukker boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!