Toni Willé boeken?

toni wille boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Toni Willé boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Toni Willé

Toni Willé maakte jarenlang deel uit van de immens populaire Limburgse Hitformatie PUSSYCAT. En met recht een HITFORMATIE. Pussycat scoorde aan de lopende band wereldhits met nummers als ‘Mississipi’, ‘Georgie’, ‘Smile’ en ‘My Broken Souvenirs’.

Ze reisden over de hele wereld om liveoptredens te verzorgen en hun platen te promoten. Nadat enkele groepsleden het zware artiestenbestaan voor gezien laten in 1985, gaan Toni, Betty, Marianne en LouLou samen verder als Pussycat en scoren zij nog een aantal hits.

Valt het doek voor Pussycat

Uiteindelijk breekt het drukke leven iedereen op en valt het doek voor Pussycat. Hun platen werden nog steeds ‘grijs gedraaid’ op alle radiostations en albums gaan nog steeds als warme broodjes over de toonbank. In deze periode besluit Toni Willé als solo-zangeres verder te gaan.

Ondanks het ‘Pussycat’-imago dat aan de hitzangeres blijft kleven, besluit Toni toch verder te gaan met Country-repertoire. Een keuze die haar beslist geen windeieren heeft gelegd. Haar carrière neemt in Duitsland en Nederland een dusdanige wending aan dat Toni een van de meest populaire Country-Acts van Nederland en Duitsland wordt.

Boekingen Toni Willé

In Duitsland treedt zij wekelijks op voor meer dan 20.000 man publiek. In 2001 zwichten de zusjes voor een aanbod om eenmalig terug te komen met Pussycat voor de jaarlijkse Parkfeesten in Venlo. Voor een 30.000 koppig tellende menigte brengen Toni, Betty en Marianne alle grote Pussycat-hits ten gehore. Het publiek gaat helemaal uit zijn dak, en de Pussycat-hype barst opnieuw los. In 2004 brengt EMI uiteindelijk de DVD ‘De Grootste Hits, 25 Jaar Na Mississipi’ uit, en de DVD wordt een ware kaskraker. Toni geeft uiteindelijk toe aan de overvloed van aanvragen voor het populaire Pussycat-repertoire.

‘Toni Willé, 25 Jaar Na Mississipi’

Voor het Nederlandse publiek stelt zij een nieuwe show samen onder de veelzeggende titel : ‘Toni Willé, 25 Jaar Na Mississipi’. De mensen krijgen uiteindelijk waar ze om vragen : een show waarin Toni alle grote hitsuccessen van Pussycat ten gehore brengt. Een ware flash-back naar de jaren ’70, met nummers die iedereen kent, en een 100 % Meezing-garantie en een groot FEEST der herkenning.

De mix van het ultieme stemgeluid en volume van Toni enerzijds en het populaire Pussycat-repertoire anderzijds maken van haar Show een ware happening !

Kom in de stemming

Toni Willé boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Toni Willé te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Toni Willé wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Toni Willé viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Toni Willé online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Toni Willé boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Toni Willé kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Toni Willé boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!