Trio Palinka Swing boeken?

trio palinka swing boeken
icon-clock

Tijdsduur

4 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

Trio Palinka Swing boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Trio Palinka Swing

“Trio Palinka Swing” brengt wereld(s)repertoire met een gipsy saus. Violist Pal Szomora behoort tot de absolute top van de gipsy violisten. Hij stampt uit één van de belangrijkste Hongaarse violisten families. Op 6-jarige leeftijd toerde hij al met een 30-koppig gipsy orkest. In 2015 was hij solist in het Gipsy Philharmonic Orchestra. Herman De Rycke speelt al decennia contrabas in vooraanstaande (gipsy) orkesten. Samen met Frank de Kleer op Spaanse gitaar geeft hij Pal de vleugels om muzikaal te vliegen.

Boekingen Trio Palinka Swing

Trio Palinka Swing onderscheidt zich van andere gipsy formaties door hun brede repertoire. Natuurlijk spelen zij het traditionele zigeunerrepertoire, maar ook klassieke muziek, muziek in de stijl van Django Reinhardt en het Rosenberg trio, Zuid-Amerikaanse bolero’s, Cubaanse Son en muziek van de Gipsy Kings.

Trio Palinka Swing: wereld(s)repertoire met een gipsy saus!

De decennia ervaring van de mannen van Trio Palinks Swing maakt ze professioneel, fijn in de omgang en zorgt ervoor dat ze altijd weten welke muziek geschikt is voor de gelegenheid.

Trio Palinka Swing is zeer geschikt voor recepties, diners, casino’s, bruiloften, et cetera. Het trio is mobiel en speelt zowel akoestisch als licht versterkt.

Kom in de stemming

Trio Palinka Swing boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Trio Palinka Swing te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Trio Palinka Swing wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Trio Palinka Swing viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Trio Palinka Swing online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Trio Palinka Swing boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Trio Palinka Swing kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Trio Palinka Swing boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!