Twan Lijten boeken?

Twan-Lijten-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 350 personen

Twan Lijten boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Twan Lijten

Twan Lijten schrijft liedjes die uit het leven zijn gegrepen maar hij is toch geen typische vertolker van het levenslied. Columnist en oud Stadsdichter van Tilburg Jace van de Ven betitelt zijn muziek als “levenspop”. Met zijn 47 jaar en ruime ervaring in het muzikale landschap, is Twan klaar voor een volgende stap. Die gaat richting de kleinkunst, het theater, dáár wordt het volgende hoofdstuk in de zorgvuldig opgebouwde carrière van Twan geschreven. Natuurlijk blijft Twan ook ee n bekend gezicht in het feestcircuit, want ook daar voelt hij zich als een vis in het water! Twan Lijten begint zijn muzikale avontuur al 40 jaar geleden als gitarist. Dit mondde uit in een samenwerking met een bonte verzameling aan muzikanten. Hij schreef muziek en teksten voor diverse artiesten en uiteindelijk vanaf 2002 voor zichzelf. In 2002 resulteerde dat meteen in de grote hit “Puur op het gevoel”. Daarmee werd zelfs het podium van Lowlands bereikt en stond Twan ook in een uitverkocht Gelredome.

Het is niet de bedoeling om hier een lijst van eremetaal te weerspiegelen. Wil je echt alles van Twan weten, ga dan eens kijken op dat wereldwijde spinnenweb. Het gaat meer om het nu, wat er komen gaat en wat we van Twan zouden verwachten. Een belangrijke pion in dit muzikale schaakspel is zijn nieuwe manager Riny Schreijenberg. Maker en bedenker van beroemdheden, eigenaar van o.a. een Gouden Harp, schrijver van duizenden liedjes en vermaard trompettist. Riny gaat Twan Lijten op het pad zetten waar hij wil wandelen, nee, niet rennen.. vooruit dan, snelwandelen..

Boekingen Twan Lijten

De liedjes van Twan vertellen ieder hun eigen verhaal, meestal autobiografisch, soms over anderen vertellend, maar altijd warm en herkenbaar. Alle liedjes blijven overeind met enkel een gitaar, daarop zijn ze ook geschreven. Maar ook met een compleet orkest laat deze aimabele Brabander zich graag horen. De nieuwste single van Twan Lijten heet “ Als je Alles… ” en is geproduceerd door de succesvolle producers Riny Schreijenberg, Pieter van Schooten en John Dirne van White Villa Studio ’s in Ede. Tekst en muziek komen van de hand van Twan zelf.

Kom in de stemming

Twan Lijten boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Twan Lijten te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Twan Lijten wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Twan Lijten viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Twan Lijten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Twan Lijten boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Twan Lijten kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Twan Lijten boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!