Wendy Woop boeken?

wendy woop boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Wendy Woop boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Wendy Woop

Wendy Koevoets is geboren op 18 juni 1986 in Roosendaal.

Al vanaf haar geboorte werd Wendy opgevoed met muziek die uit de jukebox van haar ouders klonk. Rondjes draaien en met haar rokje zwieren deed ze al vanaf haar jonge kinderjaren. Rond haar 16e jaar kwam ze erachter dat niet alleen dansen, maar ook zingen een grote passie van haar is. Zo kwam ze na verschillende bandjes terecht bij de amusementsband “Highlight” waar ze 5 jaar als zangeres op vele feestjes mocht optreden.

In het brede repertoire van de amusementsband werd duidelijk dat haar muzikale liefde toch echt bij de Rock and Roll lag.

Om de Rock and Roll liefde te combineren met haar passie voor het zingen en optreden, heeft Wendy besloten om als solo-artieste op te gaan treden met de naam “Wendy Woop”. In kleding die direct terugdenkt aan de oude Rock & Roll tijd, het haar in de bekende golfslag en natuurlijk met oude liedjes en leuke melodietjes uit de “Swifties”.

Om haar promotie goed op gang te brengen had Wendy een leuke muziekdemo nodig die past bij haar nieuwe ideeën. Daarom ging ze naar Manfred Jongenelis, de producer van vele bekende Nederlandstalige artiesten zoals bijvoorbeeld John West, Corry Konings (en vele, vele anderen)…

Boekingen Wendy Woop

Na het horen van Wendy’s stem en ideeën had Manfred toch wel meer serieuze plannen; Manfred: “Waarom nemen we niet de stap om ook echt iets uit te brengen zodat heel Nederland kennis met je kan maken!?”

En zo ontstond het unieke geluid van Wendy Woop; een zangeres die Engelstalige liedjes uit de ‘Swifties’ tijd laat herleven met Nederlandstalige teksten. Inmiddels zijn er al diverse singles uitgebracht en timmert ze lekker aan de weg. Heel vaak zult u Wendy horen bij vele radiostations zoals RadioNL en is ze vaak te zien op TV Oranje.

Natuurlijk zingt Wendy nog steeds de bekende Engelstalige klassiekers tijdens haar optredens. Ze is te boeken als tape-act (30 minuten) of met haar avondvullend concept “De Live Jukebox” waarbij publiek zelf de liedjes uitkiest. Sinds 2018 vormt ze ook nog samen met Andy Dellenoy het duo “Cruzin”; een live piano-show met invloeden van old American music.

Kom in de stemming

Wendy Woop boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wendy Woop te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wendy Woop wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Wendy Woop viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Wendy Woop online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wendy Woop boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Wendy Woop kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Wendy Woop boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!