Within Temptation boeken?

icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. licht / geluid

Within Temptation boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Within Temptation

Within Temptation is een van de meest succesvolle Europese rockbands, met meer dan 3,5 miljoen albums en dvd’s. De band stond als headliner op de grootste festivals over de hele wereld en trad op met honderden shows van Moskou tot Glasgow, van Peru tot Japan en van Dubai tot Canada.

De band staat bekend om hun carrièrebepalende albums zoals Mother Earth, The Silent Force, The Heart Of Everything, The Unforgiving en Hydra met hitsingles zoals Ice Queen, Stand My Ground, What Have You Done, Faster en Paradise.

Ze hebben een nieuwe standaard gezet in live optredens, zoals hun Black Symphony-evenement, hun zittende tours, Black X-mas en Elements.

Boekingen Within Temptation

In 2018 bracht de band nieuwe muziek uit (waaronder “The Reckoning”, met Papa Roach’s Jacoby Shaddix), die zal worden opgevolgd met een nieuw album “Resist”, op 1 februari 2019. Hun European Tour in de herfst van 2018 verkocht meer dan 125.000 tickets en was een enorm succes. In 2019 touren ze in de VS met In Flames, waarna ze de grootste festivals van Europa zullen headlinen.

Kom in de stemming

Within Temptation boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Within Temptation te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Within Temptation wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Within Temptation viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Within Temptation online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Within Temptation boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Within Temptation kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Within Temptation boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!