Band zonder Banaan (BZB) boeken bij Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Artiesten > Zanggroepen > Band zonder Banaan (BZB)

  Band zonder Banaan (BZB)

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:Op aanvraag
  Prijs:€ 6.750,00
  Opmerking:
Vanaf prijs

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten

Band zonder Banaan (BZB) boeken?

Band zonder Banaan (BZB) boeken voor een optreden ? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Band zonder Banaan (BZB).

Wilt u Band zonder Banaan (BZB) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Biografie Band zonder Banaan (BZB)

Het is allemaal begonnen toen 16 jaren geleden een kerstviering moest worden opgeluisterd. De oerknal van Band zonder Banaan BZB ...! Inmiddels heeft deze zevenkoppige dwaze band afkomstig uit Volkel en Uden al vele mensen versteld doen staan.

Met een mix van allerlei muziekstijlen wordt elke zaal, feesttent, club of festival omgetoverd in een groot feest. Wat je ziet, is volop theater en absurditeiten. Wat je hoort, is een stuwend lekker in het gehoorliggend eigen BZB-geluid.

 Lowlands, Pinkpop en Parkpop; BZB Band zonder Banaan kwam, zag en overwon! Het gaat goed met deze circusband waarvoor de belangstelling nog steeds groeit en niet lijkt te stoppen.

 Van de in september 1997 in eigen beheer verschenen cd De Baksteen Van De Samenleving zijn inmiddels ruim 15.000 exemplaren over de toonbank gegaan. Het volgende album Eeuwig Duurt Het Langst werd gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso. Tussendoor verscheen er een tweetal Unplugged albums dat de basis vormde voor vele uitverkochte akoestische concerten in talloze muziekcafés door het gehele land. Ook zijn hier twee succesvolle theatertournees uit voortgekomen, die telkens veel applaus in het pluche opleveren.

 
BZB wist veel aandacht op zich te vestigen met een ludieke actie ter promotie van hun cd getiteld De Muur. Plaats van handeling was het benzinestation De Lucht langs de A2, hier waren de cd's uit de snackmuur te trekken. Het album Kroonjuweel zag in 2005 het levenslicht in een bomvolle concertzaal 013 te Tilburg. Waarmee BZB op Koninklijke wijze door het ganse land heeft getrokken.

 
Mede door het succesnummer Echte Vrienden is BZB de Ierse folk verder gaan ontdekken, iets wat duidelijk op hun nieuwe cd BART is terug te horen. Welke met een complete nieuwe liveshow zal worden gepromoot op vele festivals, feesttenten of waar dan ook om de feestvreugde flink te verhogen!

 


Band zonder Banaan (BZB) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Band zonder Banaan (BZB) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Band zonder Banaan (BZB) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Band zonder Banaan (BZB). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Band zonder Banaan (BZB) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  Band zonder Banaan (BZB) boeken bij Twilight Entertainment