AC/Dixi boeken?

acdixi boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

AC Dixi boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie AC/Dixi

De basis voor AC/Dixi werd niet geheel toevallig gelegd op het Oekracht festival in 2000 door gitaristen Casper Klein Gunnewiek en Geert Jan Paaschens. Uit pure dranklust en verveling besloten zei dan ook een band op te richten. De naam AC/Dixi werd ingegeven door het regelmatige bezoek aan de Dixi’s op het festivalterrein en de gezamenlijke liefde voor AC/DC. Na enkele jaren creëerde de band steeds meer een eigen geluid. Eind 2003 werd dan ook de eerste (kerst)single opgenomen. Vanaf dit moment begon de band ook meer buiten de regio Achterhoek op te treden.

Door het groeiende aantal optredens in tent- en schuurfeesten is AC/Dixi zich naast de stevige Rock ’n Roll ook meer gaan richten op de humor en feest in de show. Onder het motto stampende feestrock met grappige eigen teksten, besloot AC/Dixi elk jaar met een ander thema door het land te gaan toeren. Tijdens elk optreden wordt dan ook alles uit de kast getrokken om het publiek te vermaken. Zo verschijnen er speciale gasten als koningin Beatrix, de kerstman en Tina Turner op het podium en wordt er gebruik gemaakt van heftige showattributen.

Boekingen AC/Dixi

In de media is AC/Dixi ook niet onopgemerkt gebleven. Zo was de band in 2005 drie maal te zien in het programma “Man Bijt Hond”. In 2006 ontstond een rel tussen AC/Dixi en oud-voetballer John de Wolf rondom de singlepresentatie van het nummer “Wereldkampioen” waaraan o.a. Giel Beelen en Telegraaf ruime aandacht schonken. Voorjaar 2007 bracht AC/Dixi de single “Zon Zee & Zuipen” uit dat veelvuldig op de radio te horen was. Dit zelfde jaar kwam AC/Dixi in actie tegen het naderende rookverbod in de horeca. Met het gratis te downloaden nummer “Antirookverbod!” trok de band de aandacht van onder meer de Telegraaf en de Coen & Sander Show op 3FM. Door het succes van dit nummer werd de band onder andere gevraagd om op te treden op het Malieveld tijdens de massale rookverbod-demonstratie.

In 2010 toert AC/Dixi onder het motto “Kom Op Zoepen” door het land. Het podium is hierbij ingericht als boksarena waarin de bandleden als doldwazen tekeer gaan en de meest gekke capriolen uithalen. Het openingsnummer “Kom Op Zoepen” dat elk optreden ten gehore gebracht wordt is gratis te downloaden op www.acdixi.com.

AC/Dixi bestaat uit:

Diederick “Dee” Brinkerhof – Leadzang
Martijn “Tinus” Schurink – Drums
Casper “Cappie” Klein Gunnewiek – Gitaar/presentatie
Dirk “Dorus” Wopereis – Bas
Jip “Jippie” ten Barge – Gitaar/zang

Kom in de stemming

AC/Dixi boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om AC Dixi te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u AC Dixi wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met AC Dixi viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u AC Dixi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

AC Dixi boeken

Dus bent u benieuwd hoe u AC Dixi kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

AC Dixi boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!