De toppianisten van Crazy Pianos boeken | Twilight Entertainment

U bevindt zich hier > Home > Bands & Orkesten > Pianoshows > Crazy Pianos

  Crazy Pianos

« Terug

  Tijdsduur:In overleg
  Geluid:incl. tot +/- 1000 pers.
  Prijs:Op aanvraag
  Opmerking:

Offerte aanvragen

Nu boeken!

 

Gerelateerde Artiesten
Nieuwsberichten

Crazy Pianos boeken ?

Wilt u Crazy Pianos boeken voor een optreden? Dan bent u bij artiestenbureau Twilight Entertainment aan het juiste adres. Hieronder leest u meer over de zangtalenten Crazy Piano’s en hoe dat u deze in kunt huren.

Om Crazy Pianos direct te boeken, kunt u bellen naar 0497-360718

 

Biografie Crazy Pianos

De toppianisten van Crazy Piano’s staan bekend om hun geweldige optredens in de pianobar aan de boulevard van Scheveningen. Bij Twilight Entertainment kunt u Crazy  Pianos inhuren voor optredens door het hele land in allerlei soorten gelegenheden.
Zij toveren iedere locatie om in een spetterende pianobar en zorgen ervoor dat de entourage en decors om de show geheel in stijl zijn.

De pianisten van Crazy Pianos zetten als ware entertainers ieder feest en elke gelegenheid op zijn kop met zang, muziek en entertainment achter, op en onder hun herkenbare rode piano’s.

Crazy Pianos boeken? De show bestaat uit:

Een optreden van ca. 3 uur (incl. een korte pauze)
Crazy Pianos muzikanten en pianisten (2 pianisten en 1 drummer)
Decor en muziekinstrumenten
Geluid- en lichtinstallatie inclusief bediening
Evt. Saxofonist (indien beschikbaar)

Wilt u weten wat de kosten zijn om de pianisten van Crazy Pianos te huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 


Crazy Pianos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Beeldmateriaal

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Crazy Pianos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Crazy Pianos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Crazy Pianos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Crazy Pianos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

 Home   Contact   © 2007 - 2014 Twilight Entertainment  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy Statement  |  Disclaimer  |  Partners  |  De toppianisten van Crazy Pianos boeken | Twilight Entertainment