Albert van Benthem boeken?

Albert-van-Benthem-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Albert van Benthem boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Albert van Benthem

Albert van Benthem is geboren op 28 mei 1974 in de Amsterdamse Dapperbuurt achter de beroemde Dappermarkt. Albert wordt op school al jong opgemerkt door de juffrouw die aan de kinderen les gaf in zingen en ze complimenteert Alberts moeder met de uitzonderlijke heldere stem van haar zoon. Jaren later begint Albert op de middelbare school ook interesse te krijgen in zingen in schoolmusicals en dat gaat hem goed af.

Op 16-jarige leeftijd beginnen Albert, zijn vader Albert sr. en een collega een drive in show en touren hier mee door het land en Albert gaat erbij zingen en er worden sketches opgevoerd. Dit gaat zo lekker dat Albert acteerlessen gaat volgen en hij krijgt steeds vaker leuke rolletjes in series als Onderweg naar Morgen, Goede Tijden Slechte Tijden, Westenwind et cetera. In 2008 past Albert in het profiel van een commercial van telecombedrijf KPN over een volkszanger uit Brabant genaamd Fons. Van de 60 kandidaten steekt Albert er met kop en schouders bovenuit mede doordat hij inmiddels veel acteerde en een echte volkszanger was. Van 2008 tot en met 2010 heeft Albert een hype in handen als dit leuke herkenbare typetje Fons of wel Fonske.

Platenmaatschappij Telstar onder leiding van meneer Johnny Hoes biedt Albert een platencontract aan en er volgen vier singles en een feestalbum. Na 2010 komt Albert onder contract van Feestartiesten.nl en platenmaatschappij Storm Records die gespecialiseerd zijn in zoals de naam al verklapt feestartiesten en winterreizen in de apres-ski gebieden, Albert Casanova is geboren. Albert scoort de ene na de andere apres-ski knapper met hits als De Reiger (duet met Roy Raymonds) en Viva Vogeltje heeft de beste knaller van het jaar met De Hoedjesdans in 2011. In Westendorf bij apresski tent GERRY’S INN is Albert 6 jaar lang het gezicht samen met Stefan Storm.

Boekingen Albert Benthem

In 2015 brengt Albert een ballad uit met de titel ALS JE MIJ NIET MEER WILT ZIEN door Albert zelf geschreven op melodie van het aloude nummer Sealed with a kiss. Hiermee laat hij zien veelzijdiger te zijn dan velen dachten en in 2019 krijgt dit vervolg door de unieke samenwerking met top zangeres Margretha van de Laar die hem benadert om samen een duet uit te brengen na een geweldig spontaan optreden samen op de vakantiebeurs.

Onder leiding van top producer Jeroen Englebert en producer Patrick Mühren wordt in studio Arnold Mühren te Volendam de hit ALS JE VRIENDEN HEBT opgenomen en dit overtreft ieders verwachting. Binnen no time wordt het vervolg genaamd NOOIT TE LAAT opgenomen. Deze plaat doet het ook super goed en als gimmick wordt de plaat door hun zelf omgetoverd in een heuse sinterklaas plaat.

Kom in de stemming

Albert van Benthem boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Albert van Benthem te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Albert van Benthem wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Albert van Benthem viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Albert van Benthem online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Albert van Benthem boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Albert van Benthem kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Albert van Benthem boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!