Alfredo Lorenzo boeken?

Alfredo-Lorenzo-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 150 personen

Alfredo Lorenzo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Illusionist Alfredo Lorenzo

Ondanks zijn jeugdige leeftijd presenteert Alfredo Lorenzo al met verve fantastische magic acts. Al op zeer jonge leeftijd Nederlands kampioen toneelgoochelen.

In 2015 mag Alfredo Lorenzo zich al officieel Nederlands Juniorenkampioen 2015 noemen in de categorie toneelgoochelen. Lorenzo goochelde dobbelstenen en andere voorwerpen schijnbaar moeiteloos uit de lucht. Op spectaculaire wijze toverde hij kaarten tevoorschijn en wist hij de toeschouwers van begin tot eind op professionele wijze te boeien. Jury: “Gewoon fantastisch, niets meer aan toe te voegen!” Als climax schoot Alfredo kaarten, die uit het niets kwamen, meters – zo niet tientallen meters – de lucht in. Een spectaculaire afsluiting van een magische top act.

Alfredo Lorenzo is geen onbekende in de Internationale Circus- en Artiestenwereld. Alfredo Lorenzo komt zowel van Moeders kant Margo Ronell, als van vaders kant Patrick Beautour uit een bekende internationale artiestenfamilie. Van moeders kan de Ronell familie en vaders kant de Beautour familie uit Frankrijk, waarvan de artiestengeneraties terug gaat tot de tijd van Napoleon.

Alle ooms en tantes, opa’s en oma’s, neven en nichten werkte en werken wereldwijd met circus en variétéacts. Zijn opa was de beroemde roofdieren dompteur Alfredo Beautour die ook de standin was van Tarzan, als Tarzan met roofdieren in beeld moest komen. Alfredo Beautour is onderscheiden op het Circusfestival van Monte Carlo.

Boekingen Illusionist Alfredo Lorenzo

Alfredo’s droom is om op te treden in het bekende franse programma Cabaret du Monde, en net als zijn hele familie met zijn acts over heel de wereld op te treden.

Optredens Alfredo Lorenzo Maatwerk en op Aanvraag. Alfredo Lorenzo heeft verschillende Magic & Stage Acts. Van verschillende tijdsduren (6 tot 60 minuten) en met verschillende thema’s. Geschikt voor kinderen, maar ook prima passend op feestavonden voor volwassenen.

Enkele mogelijkheden Magic & Stage acts Alfredo Lorenzo

  • Verschillende tijdsduren 6-7 minuten / 25 minuten / 60 minuten
  • Met of zonder prachtige assistente
  • Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen
  • Inclusief geluid of inprikken op aanwezige geluidsinstallatie

Kom in de stemming

Alfredo Lorenzo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Alfredo Lorenzo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Alfredo Lorenzo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Alfredo Lorenzo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Alfredo Lorenzo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Alfredo Lorenzo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Alfredo Lorenzo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Alfredo Lorenzo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!