Mind Illusieshow boeken?

Mind-Illusieshow-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Mind Illusieshow boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Mind Illusieshow

In de Mind Illusie show wordt er naar de grenzen van de menselijke mogelijkheden gegaan. Wat kan een mens? Waartoe is ons brein in staat? Mensen uit het publiek mentaal beïnvloeden, hun gedachten lezen en ze “onverklaarbare gevoelens” geven. Is wat je ziet de werkelijkheid of een illustere interpretatie daarvan? Kloppen jouw waarnemingen of is er iets anders aan de hand?

Boekingen Mind Illusie Show

De show begint met een experiment met alle aanwezigen, ik test hoe gemakkelijk men te beïnvloeden is. (het blijkt heel gemakkelijk) Een vrijwilliger uit de zaal verliest tijdelijk zijn vermogen om te kunnen lezen en zijn vermogen om te kunnen voelen. Bij een andere vrijwilliger zal men inbreken in gedachten en zo precies weten waar hij aan denkt, een ware ‘Mind Hack’ De show zet aan het denken over de menselijke mogelijkheden en prikkelt de zintuigen.

Kom in de stemming

Mind Illusieshow boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Mind Illusieshow te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Mind Illusieshow wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Mind Illusieshow viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Mind Illusieshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Mind Illusieshow boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Mind Illusieshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Mind Illusieshow boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!