Jochem Nooyen boeken?

Jochem-Nooyen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Jochem Nooyen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Jochem Nooyen

Jochem Nooyen maakt uw feest magisch en memorabel. Trakteer uw gasten op een gezonde portie verwondering. Als geen ander voelt deze illusionist zijn publiek aan tijdens feesten en evenementen. Mensen zullen nog lang napraten over het feest en de goede sfeer. Vermaken zit deze veelzijdige goochelaar in het bloed, hij neemt zijn vak serieus maar zichzelf gelukkig iets minder. Jochem wil u verbazen met de wonderen die hij laat gebeuren. Zodat de wereld eventjes anders lijkt dan u dacht dat hij was. Jochem is een goochelaar die ook een stapje terug kan doen als dat het feest ten goede komt. Maar meestal wordt hij juist gevraagd om nog wat langer te blijven. Jochem wordt veel geboekt voor het tafelgoochelen waarbij alles van dichtbij goed te zien is.

Uri Geller show op SBS 6

In 1996 begon hij met optreden. In 2007 studeerde hij af als professioneel theatermaker. Dankzij die theaterkennis en jarenlange ervaring heeft deze goochelaar oog voor theatraliteit en weet hij precies hoe je de spanning in een act opbouwt. Begin 2009 behaalde mentalist Jochem een plaats in de halve finale van De Nieuwe Uri Geller show op SBS 6. Jochem is ook veel te zien in verschillende reclame filmpjes waar hij als acteur gecast wordt om zijn komische voorkomen.

Boekingen Jochem Nooyen

Door de jaren heen heeft Jochem meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen, zoals Beste entertainment act van 2010 (met De Cocktailbar) en De grote prijs van Vlaanderen.
Het is tijd voor magic.

Kom in de stemming

Jochem Nooyen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Jochem Nooyen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Jochem Nooyen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Jochem Nooyen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Jochem Nooyen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Jochem Nooyen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Jochem Nooyen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Jochem Nooyen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!