Alma Nieto boeken?

alma nieto boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Alma Nieto boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Alma Nieto

Alma Nieto is een spannende, sexy maar bovenal fantastische zangeres!

Alma is Spaans voor ‘ziel’: Een toepasselijke voornaam voor deze Spaans-Nederlandse Lady. Ze werd ontdekt door de Amerikaanse producer/componist Tom Salisbury, bekend van o.a. The Pointer Sisters, Boz Scaggs, Van Morrison en Nathalie Cole.

Alma behaalde met een prachtige vertolking van het lied “Hijo de La Luna” de tweede plaats in de finale van het Hennie Huisman soundmixshow. Mede door dit optreden werd ze leading lady in de bekende Dinnershows van Frank Wentink. Naast deze shows was zij wekelijks te zien in de TV show “het gevoel van” waar zij op fantastische wijze de grote hits uit de jaren ’60, ’70 en ’80 ten tehore bracht naast presentatrice Marjolein Keuning.

Boekingen Alma Nieto

Tijdens het Gala Voetballer van het Jaar ontving voetbalgrootmeester Johan Cruijff de Gouden Leeuw. Alma Nieto zong om deze reden een prachtige ode aan Johan waardoor hij zichtbaar geroerd raakte .Het nummer ‘Gracias Johan’ werd dan ook vol passie gezongen, zowel in het Spaans als in het Nederlands. Alma zorgde voor kippenvel en beroering in de zaal én in de huiskamer!

Door haar uitstraling en haar prachtige stem is Alma Nieto een graag geziene gast op vele evenementen waar zij een bijzondere combinatie brengt van Spaanse en Engelstalige nummers. Van mooie ballads tot swingende dance-classics!

Kom in de stemming

Alma Nieto boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
795 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Alma Nieto te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Alma Nieto wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Alma Nieto viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Alma Nieto online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Alma Nieto boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Alma Nieto kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Alma Nieto boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!