Anne Hoogendoorn boeken?

anne hoogendoorn boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

The Voice of Holland (2011)

Anne Hoogendoorn boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Anne Hoogendoorn

“Die kleine opdonder uit Friesland” “De kleine rockchick” “Ik hoop heel ver te komen met jou!” Enkele uitspraken van Jeroen van der Boom, de coach van Anne Hoogendoorn bij The Voice of Holland waar ze de halve finale bereikte Tot haar deelname aan dit programma was Anne de passie voor muziek kwijt geraakt. Ondanks een intensieve zangcarrière van 10 jaar met verschillende bands en een muziekopleiding aan de Herman Brood Academie in Utrecht, was het gewoon even einde verhaal.

Anne ging weer studeren. Totdat ze de oproep voor The Voice of Holland zag; ze wilde het nog één keer proberen. De afloop is bekend en Anne heeft haar passie voor het zingen en muziek maken weer teruggevonden. Met zes keer een uitverkochte Heineken Music Hall, een gouden plaat op zak en een optreden in Ahoy Rotterdam in het vooruitzicht, heeft Anne meer energie dan ooit!

Boekingen Anne Hoogendoorn

Inmiddels heeft ze, met behulp van een topproducent, de tijd genomen om een album te maken waarvan de teksten door haar zelf zijn geschreven. Heel bewust heeft Anne er voor gekozen om het album helemaal in eigen beheer uit te brengen, zodat zij de regie in eigen hand heeft. Haar eigen stijl is duidelijk te herkennen en je hoort de bevrijding doorklinken in haar muziek om haar eigen weg te gaan

Het wordt nu tijd om deze nummers live ten gehore te brengen. Ze laat Nederland zien dat ze meer in haar mars heeft dan de covers die ze heeft gezongen tijdens de televisieshows. Het Diabetesfonds vond in haar de perfecte ambassadeur; je droom niet opgeven omdat je diabetes hebt. Hiermee spreekt ze heel veel jongeren met diabetes aan en is ze een voorbeeld voor hen.

Anne is er klaar voor: de kleine rockchick gaat knallen!

Kom in de stemming

Anne Hoogendoorn boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
795 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Anne Hoogendoorn te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Anne Hoogendoorn wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Anne Hoogendoorn viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Anne Hoogendoorn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Anne Hoogendoorn boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Anne Hoogendoorn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Anne Hoogendoorn boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!