Astrid Tan boeken?

astrid tan x factor boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Astrid Tan boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Astrid Tan

Laat me mezelf voorstellen! Mijn naam is Astrid Tan. Toen ik 7 jaar oud was, stuurde mijn moeder me om pianoles te nemen. Ze moest me er elke donderdagmiddag naartoe slepen. Ik speelde graag de dingen die ik leuk vond, maar ik was waardeloos in het maken van mijn huiswerk en mijn leraar liet me er niet mee wegkomen. Op de middelbare school zong ik in een coverband die ik met ene paar vrienden had opgezet en toen ontdekte ik de drang van het optreden op een podium.

Sinds ik mijn ABC’s heb geleerd, ben ik dol op het schrijven van verhalen, teksten, gedichten en dagboeken. Zelfs voordat ik wist hoe ik moest schrijven, deed ik alsof ik het kon door interessante regels en krullen in geheime documenten op te schrijven. Nadat ik naar mijn studentenhuis in Delft was verhuisd, besloot ik om niet op vakantie te gaan om een piano te kunnen betalen. Op dat moment begon ik mijn woorden op muziek te zetten.

Toen ik voor het eerst mijn eigen liedjes op het podium zong, realiseerde ik me dat ik daar het meest van hield. Nadat ik mijn studie had afgerond, nam ik een baan als oppas van twee geweldige kinderen. Dit zou mij de tijd en energie geven om aan mijn muzikale droom te werken. Voor mij is dat echt waar het allemaal omdraait: je hart volgen en grote dromen najagen. Want als je groot durft te dromen, zal er iets kleins en wonderbaarlijks gebeuren.

Boekingen Astrid Tan

Liedjes schrijven is voor mij een manier om mijn hart en geest vorm te geven. En met deze liedjes wil ik je iets aanbieden om je eigen innerlijke wereld op te projecteren, of met andere woorden: zorg voor een thuis voor je gevoelens en gedachten door de mijne te delen. Het gaat erom dat je hart en geest samen met de mijne versmelten tot een vorm waarvan ik hoop dat die je op de een of andere manier kan verheffen, dragen, troosten, bewegen, opfrissen, inspireren of stimuleren.

Kom in de stemming

Astrid Tan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Astrid Tan te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Astrid Tan wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Astrid Tan viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Astrid Tan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Astrid Tan boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Astrid Tan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Astrid Tan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!