Udo boeken?

udo boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

icon-notice

Opmerking

Winnaar van zowel X-Factor 2005 als

Udo boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Udo

Udo Mechels (10 mei 1976) is een Belgische singer/songwriter. Udo studeerde af aan de Erasmushogeschool in Brussel als Bachelor Communicatiemanagement.

Op 30-jarige leeftijd won Udo X-Factor op de Vlaamse commerciële zender vtm, waarna hij een eerste Engelstalige album uitbracht bij Sony BMG . Op dit album staat ‘Tu Me Manques A Mourir’, het favoriete Franse lied van Udo’s moeder.

Zo Is Er Maar Een

Een jaar later won hij het liedjesprogramma Zo Is Er Maar Een op EEN. Met zijn beklijvende versie van Tura’s ‘Ik Mis Je Zo’, de Vlaamse versie van Tu Me Manques A Mourir, won hij overtuigend.

Het publiek schreeuwde om een Nederlandstalige plaat en na twee Engelstalige popalbums bracht Udo bij Sony Music eindelijk een album in zijn moedertaal uit. Udo zet ook twee Franse liedjes op dit album, waaruit eens te meer zijn liefde voor de Franse taal blijkt.

Nadien volgen nog twee andere succesvolle Nederlandstalige albums bij Universal Music .

Hit The Road

De zanger won in zijn carrière verschillende prijzen en gouden platen. Op televisie presenteert hij Hit The Road, de opvolger van het succesvolle Tien Om Te Zien en tevens het laatste muziekprogramma op vtm.

Als kind had Udo geen zanger als idool, maar was hij een grote fan van het Franse schrijversduo Michel Berger en Luc Plamondon. Sinds hij professioneel muzikant werd, begon Udo muziek te schrijven voor verschillende Belgische en buitenlandse artiesten. Het is opmerkelijk dat Udo – zelf winnaar van een talentenjacht – voor 7 winnaars van muziekwedstrijden in binnen- en buitenland muziek aanleverde.

Boekingen Udo

In 2020 besluit de zanger dat het tijd is om zijn voorliefde voor de Franse taal om te zetten in liedjes. Met Ne Partez Pas Sans Moi, een cover van Céline Dion en het zelfgeschreven Au-delà, levert hij zijn eerste twee singles in het Frans af.

Wordt vervolgd …

Kom in de stemming

Udo boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
795 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Udo te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Udo wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Udo viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Udo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Udo boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Udo kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Udo boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!