Richy Brown boeken?

richy brown boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

icon-notice

Opmerking

Bekend van X-Factor en The Voice of Holland

Richy Brown boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Richy Brown

Richy Brown is een zanger met een staat van dienst waar je direct van onder de indruk bent. Hij deed mee aan de eerste editie van X-Factor waar hij eindigde als tweede. Met zijn deelname speelde hij zich in de kijker van LA The Voices met wie hij zes albums maakte, Carré uitverkocht, in alle grote muziekzalen en sportpaleizen van Nederland stond, meerdere gouden platen heeft gekregen en zelfs werd bekroond met een platina plaat.

Met de start van zijn solo optredens in het najaar van 2015 laat Richy het publiek voor het eerst kennis maken met zijn nieuwe solo muziek. Tijdens het schrijven van zijn nieuwe muziek heeft de zanger alle tijd en vrijheid genomen om zijn eclectische afkomst en muzikale roots te onderzoeken. Het resultaat van deze zoektocht heeft hem geïnspireerd tot het schrijven van muziek die echt bij hem past.

Cross genre sound

Opgroeiend luisterde Richy naar veel soul en de pop R&B van de jaren negentig. Later verschoof zijn aandacht naar de jazzy sounds van Tony Bennett, Ella Fitzgerald, Norah Jones en Jamie Cullum. De crossgenre sound (blues, gospel, en R&B/ soul) van Solomon Burke deden hem inzien dat ook hij zich niet tot één genre of tijdsperiode hoeft te beperken bij het schrijven van zijn muziek.

Op achttienjarige leeftijd vertrok Richy naar New York City om daar stage te lopen bij de studio van Timbaland ten tijde van de opnames van het eerste solo album van Justin Timberlake. Richy kreeg de kans om in Timbaland’s studio zijn eerste demo’s op te nemen. Ook greep hij de kans veel van zijn oude helden live aan het werk te zien in de rokerige jazz clubs van New York. De drie jaar die hij in New York doorbracht, markeert dan ook een belangrijke tijd in de carrière van Richy.

Boekingen Richy Brown

Het album is een co-productie van Richy Brown en Tony Cornelissen (o.a. Di-rect, Van Dik Hout, Sabrina Starke, Fedde LeGrand, 3JS). Deze samenwerking heeft geleid tot een publishing deal met het prestigieuze Downtown Music Publishing in NYC (o.a. John Lennon & Yoko Ono, Cy Coleman, Ray Davies, Trevor Horn, Seal en Ellie Goulding). Het album zal in de tweede helft van 2016 verschijnen.

Het nieuwe album neemt de luisteraar mee op ontdekkingsreis langs verschillende muzikale stromingen en generaties. Het is een cross genre album dat moeiteloos pop met verschillende elementen uit de Amerikaanse contemporary jazz mixt. Dixieland, bebop en cooljazz drukken een flinke stempel op de muziek, maar ook vlagen van electro, hiphop, reggae en bossanova komen voorbij. Richy Brown is er in geslaagd om een vrolijke, eclectische en persoonlijke plaat te maken die dicht bij hem staat en de luisteraar kennis laat maken met zijn andere kant.

Kom in de stemming

Richy Brown boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Richy Brown te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Richy Brown wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Richy Brown viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Richy Brown online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Richy Brown boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Richy Brown kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Richy Brown boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!